پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سحر
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۸۹
دوتا گلدان حسن یوسف دارم هر دوتاش خراب شدن افت سفید رنگ مثل پنبه روی ساقه وبرگهاش بوجود اومده و ساقه هاش از ریشه سیاه داره میشه هفته ای دو بار اب میدم تو پله های اپارتمان از پشت پنجره شرقی نور غیر مستقیم میاد و انار مینیاتوریم هم گل نمیده دو ساله وساقه هاش نازک و کمی افت زده اونم هته ای دو بار اب میدم
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر افت پنبه ای سفید شپشک آردالود هست که از،افات شایع حسن یوسف هست حتما پشت برگ ها و ساقه رو با پنبه آغشته به الکل پاک کنید و بعد با سم کنفیدور سه بار طبق دستور توصیه شده روی بسته سم پاشی کنید و بفرمایید چندروز یکبار بهش آب میدید؟
سحر
سلام هفته ای دو بار حسن یوسف و انار مینیاتوریمو ابیاریش میکنم به انداز ه ای که سریع اب زیر بشقاب گلدان جمع میشه .ساقه هاش سریع بلند شد والانم که خراب شده
کارشناس شماره ۲
فاصلش بامنبع نور چقدره؟ رشد علفی گیاه بدلیل کمبود نور و استفاده از کودهای ازته هست ایاکودخاصی بهش دادید؟
سحر
فاصله با منبع نور ۳ متره .نوری که از پنجره تو پله ها بهشون میرسه وهیچ کودی استفاده نکردم .خواهشا"انار مینیاتوری هم بگید چرا گل نمیده .
کارشناس شماره ۲
خب ببینید برای تحریک گلدهی و برگدهی نیاز هست در این فصل از کودهای پتاسیم بالا و فسفر بالا که نمونه شو براتون در لینک پایین میزارم استفاده کنید کمک میکنند به تحریک گلدهی و میوه دهی و البته نور خوب هم خیلی موثره نور خوب غیر مستقیم و ابیاری منظم مراقب باشید همیشه سطح خاک مرطوب نباشه و زهکش زیر گلدون باز باشه بعد هرابیاری اب اضافی از زیرش خارج بشه
سحر
سپاسگزارم .گل های اپارتمانی که مقاوم باشه داخل پذیرایی میخوام ونورش خوبه چه گیاهی بگیرم چند تا معرفی کنید .
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم . گل هایی مثل سانسوریا و زامیفولیا بسیار گیاهان مقاوم و در عین حال زیبایی هستند البته اینکه به کم نوری زیاد مقاوم باشند اینطور نیست نسبت به سایر گیاهان مقاومتر هستند ولی همه گیاهان برای رشد خوب و شادابی به نور خوب نیاز دارند البته نور خوب غیر مستقیم و ابیاری زیادی نمیخوان کلا گیاهان زیبا و بی دردسری هستند