پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محدثه کریم زاده
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۴۵۶
من این برگ انجیری رو تقریبا یک سالی هست دارم و کاملا بهش میرسم یه مدتی روبروی کولر بود و جابه جاش کردیم و کنار پنجره گذاشتیم تا نور داشته باشه و حالش خوب بود تا چند روزپیش که یکدفعه افتاده شد و خیلی شاخه هاش شل شدن این در حالیه ک یک برگ جدید داشت و الان کاملا باز شده حتی اگلونمام هم یک مقداری افتاده شدن و بهم گفتن که ممکنه زیاد اب داده باشم میخواستم بپرسم بنظر شما مشکل چیه که سریع تر رفعش کنم چون نگران گل هامم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .لطفا گلدان را به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه در ظرف اب قرار بدید طوری که تا نیمی از گلدان داخل آب قرار داشته باشه و نتیجه ی کارتون رو اطلاع بدید .
کارشناس شماره ۱
لطفا از خاک درش بیارید و وضعیت ریشه ها رو چک کنید از چه خاکی براش استفاده کردید ؟
محدثه کریم زاده
از خاک ملکه استفاده میکنم برای همه گل هام الان باز هم از خاک درش بیارم ؟چون یکم شاخه هاش صاف تر شدن
کارشناس شماره ۱
نه پس نیازی نیست ریشه چک بشه .احتمالا خاکتون بافتی داره که دیر آب رو در دسترس ریشه قرار میده . دوباره ۴۵ دقیقه تو اب بزاریدش تا کاملاسیراب بشه و از اون به بعد با کنترل ابیاری به مرور حالش بهتر میشه .فعلا از هیچ نوع کود یا ماده ی شیمیایی دیگه استفاده نکنید .
محدثه کریم زاده
مرسی ممنون?
کارشناس شماره ۱
موفق باشید