پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
عاطفه احمدی
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۵۸۰۶
سلام وقت بخیر گیاه شفلرای من از اواخر فصل بهار رشدش متوقف شد روی ساقه و برگهاش چسبندگی داشت و برگهاش سیاه میشد و میریخت و رشدش متوقف شد که با صابون بدون اسانس و آب و یه دسمال لطیف برگها و ساقشو تمیز کردم ...حالت چسبندگی از بین رف اما بازم برگهاش سیاه میشد و میریخت یک گیاه پزشک بمن گفت ک گلت آفت سپردار گرفته و باید حتما سم پاشی کنید .نسبتش ۲ سی سی در یک لیتر اب هستش و روی برگ ها ساقه ها و خاک حتی اسپری کنید ولی قبلش حتما سیرابش کنید و بعد از دو هفته دوباره تکرار کنید با سم کونفیدور یا امیدیوکلروپراید که خودشون سمو بهم دادن ....اما بعد سمپاشی ریزش برگاش بیشتر شد و سیاه میشد و میریخت بهشون اطلاع دادم گفتن دوباره آب اسپری کن یا بادسمال برگاشو تمیز کن منم همچین کاری کردم ولی هیچ تغییری نکرد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چیکار کنم
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر برجستگی های قهوه ای چسبنده روی برگ ها دیدید؟
عاطفه احمدی
ببخشید الان متوجه سوالتون شدم بله برجستگی قهوه ای خیلی ریز روی ساقه هاش بود و برگاشم مث حالت صمغی مانند شده بود البته خیلی کم
عاطفه احمدی
ببخشید الان متوجه سوالتون شدم بله برجستگی قهوه ای خیلی ریز روی ساقه هاش بود و برگاشم مث حالت صمغی مانند شده بود البته خیلی کم
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
این نشونه وجود افت هست و برای کنترلش نیاز به سم کنفیدور دارید تا کاملا از بین بره طبق دستور روی بسته سم پاشی کنید و سم پاشی در فصضای باز و همراه ماسک و دستکش باشه بعد از سه بار به فاصله 7 روز که سم پاشی انجام شد نتیجه رو از همین تاپیک اطلاع بدید. اگر سوالی بود بفرمایید در خدمتتون هستم