پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فرزانه بیوک
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۶۵۱
سلام،پتوس من چند روزه خیلی بی حال و افتاده شده هر وقت خاکش خشک میشه آبیاری کردم و از وقتی خریدم یعنی ۶ماه پیش خاک و گلدون عوض نکردم و کود بهش ندادم، زهکشی داره و آب از زیر گلدون خارج میشه، متوجه نمیشم مشکل از کجاست اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر آیا غبارپاشی هم انجام میدید ؟ و آیا دمای محیط نوسان داره و در اوقاتی از روز خیلی گرم میشه و یا گیاه در محیط کاملا بسته و بدون تهویه قرار داره ؟
فرزانه بیوک
غبارپاشی خیر، در راهرو آپارتمان با فاصله حدود یک قدم از پنجره هست و نور مستقیم نداره. در راهرو و پنجره همیشه بازه، هوا در جریانه
کارشناس شماره ۱
پتوس در بهار و تابستان حتما به غبارپاشی نیاز داره تا برگهاش شاداب و سرحال بمونن مخصوصا پتوسی که ساقه اش خیلی بلند شده و در ارتفاع نیاز بیشتری به غبارپاشی در این فصل داره چون در غیر اینصورت ریشه های هوایی که رطوبت رو دریافت و به گیاه میرسونن کم کم خشک میشن و به دنبال اون برگها هم بیحال میشوند .
فرزانه بیوک
ممنونم.ساقه های کوتاه داخل گلدون هم که بی حال افتادن به همین دلیله؟ مشکل از ریشه نیست یا کود نباید بدم؟
کارشناس شماره ۱
بله بیحالی ممکنه از گرما و تشنگی یا مشکلات ریشه ای باشه ، چون در تابستان شدت نور زیاده اون هم میتونه عاملی برای بیحالی گیاه باشه .آیا ریشه از زیر گلدون بیرون زده ؟
فرزانه بیوک
آها ممنون خیر ریشه بیرون نزده چه کودی براش خوبه؟از کجا متوجه بشم کی باید کود بدم؟
کارشناس شماره ۱
اگر در حال رشد هستش نیازی به کود نداره اما اگه رشدش کاملا متوقف شده ماهی یکبار بهش کود سه بیست با نصف غلظت بدید . یعنی نصف قاشق چایخوری سرخالی را در یک و نیم لیتر آب حل کنید و بصورت آبیاری بهش بدید البته تا گیاه سرحال نشده فعلا بهش کود ندید چون اول باید وضعیتش به ثبات برسه بعد در صورت نیاز کوددهی رو انجام بدید
فرزانه بیوک
خیلی ممنونم یه سوال دیگه اینکه از کجا متوجه بشم کی باید خاک یا گلدونشو عوض کنم؟
کارشناس شماره ۱
هر زمان ریشه از زیر گلدان بیرون زد میتونید گلدان رو تعویض کنید . بهتره تعویض گلدان رو در فصل بهار انجام بدید
فرزانه بیوک
متوجه شدم ممنون خیلی لطف کردید
کارشناس شماره ۱
موفق باشید