پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . در مورد دیفن باخیا بهتره آبیاری زمانی انجام بشه که خاک نسبتا رطوبتش رو از دست داده باشه .و مقدار آبی که در گلدان میریزید در فصل تابستان بیشتر از فصل زمستان باشه . دور گیاه به چه علت نایلون بستید ؟
الناز رجبی
تعداد سوال: ۲
گلدون رو با همین نایلون روش. خریدم نمیدونم و اینکه من عکس رو فرستادم که دقیق بدونم میزان آبیاری رو از جایی که خریدم گفتن ۲.۵ لیوان منظورم از اندازه دقیق تر اینه
کارشناس شماره ۱
برای آبیاری گیاه نمیشه میزان دقیق تعیین کرد چون مقدار آبی که تو گلدون میریزید بستگی به بافت خاک و جنس گلدان و فصل و دمای محیط و سایز گیاه و نوع گیاه داره ، ممکنه مقدار ۲ و نیم لیوان در تابستان کم و در زمستان برای گیاه زیاد باشه . در این مورد باید بصورت تجربی به دستتون بیاد که گیاه در هر فصلی چقدر آب نیاز داره . بهترین ملاک برای تعیین زمان و مقدار ابیاری ، خشک شدن نسبی خاک گلدان هستش که بهتره با سیخ چوبی تست بشه . در تابستان زمانی که خاک گلدان نسبتا خشکه بهتره مقداری اب در گلدان بریزید که ریشه اب کافی دریافت کنه و در فصول سرد چون رشد کمتره طبیعتا مقدار آبی که در گلدان میریزید باید کمتر باشه .
الناز رجبی
در مورد چوب که میگیم فرضا یک گلدان به مراتب آبیاری بیشتر احتیاج داره یکی کمتر من مبتدی هستم از روی خود گلدان و این سیخ چجوری متوجه شم مثلا سرخس گفتن اب بیشتر و حالت جزیره مانند خوب من که نمیدونم چند روز یکبار اب بدم سیخ رو چند سانت داخل هر گلدان فرو کنم تا. بفهمم خشکه یا هنوز جا داره
کارشناس شماره ۱
سیخ چوبی را تا یک سوم گلدان در خاک قرار بدید و بعد از چند ثانیه خارج کنید ، اگر سیخ چوبی خیس و ذرات خاک بهش چسبیده بود یعنی خاک در عمق گلدان هموز رطوبت داره و نیازی به آبیاری نیست . در مورد سرخس قضیه فرق میکنه چون اصلا نباید بزارید خاکش خشک بشه و خاک باید مدام مرطوب باشه .پس هرزمان سطح خاک در حالِ ازدست دادن رطوبته بهش آب بدید .
الناز رجبی
درمورد حسن یوسف ،کامپکت ،پتوس ،گندمی چی؟
کارشناس شماره ۱
حسن یوسف و کامپکت و پتوس به همین ترتیب اما گندمی به آب بیشتری نیاز داره ، یعنی وقتی سطح خاکش خشک شد بهش آب بدید و نیازی به تست نداره