پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاریتون به چه صورته و آیا مکان نگهداری گلدان را تغییر دادید ؟ آیا روی برگها آب اسپری میکنید ؟
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر .لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاریتون به چه صورته و آیا مکان نگهداری گلدان را تغییر دادید ؟ آیا روی برگها آب اسپری میکنید ؟
کارشناس شماره ۱
آیا نور مستقیم روی برگها تابیده ؟
ساحل محمدی
تعداد سوال: ۸
بله کنار پنجره جنوبی هست و نور مستقیم رو تو یه ساعتایی میگیره اما نه خیلی زیاد
کارشناس شماره ۱
ساحل محمدی
یعنی جاشو یجوری بذارم که افتاب به همه قسما هاش برسه یا اینکه فعلا از نور فاصله بگیره؟ و اینکه برگ های آسیب دیده رو من دارم جدا میکنم ولی ب سرعت برگای دیگه هم دارن دچارش میشن
کارشناس شماره ۱
از نور فعلا فاصله بگیره . در اصل کراسولا گیاهی نور دوسته اما چون شما تو خونه نگهش داشتید ضعیف شده و برگها با نور و گرما دچار سوختگی یا بیماری قارچی میشن .قارچ کش هم حتما استفاده کنید
ساحل محمدی
یعنی کامل تو سایه بذارم و جای خنک یا فقط یذره فاصله بگیره که همون نور مستقیمه بهش نخوره؟ و اینکه الان قارچکش رو اسپری کنم یا آبیاری بدم؟ و ابیاری همون دوبار تو هفته رو ادامه بدم یا مقدارشو کمتر کنم؟ و تا چند نوبت از قارچکش استفاده کنم؟
کارشناس شماره ۱
فعلا بزاریدش بیرون اما جای کاملا سایه ، بعد کم کم به نور عادتش بدید . قارچ کش رو بصورت آبیاری بهش بدید . فعلا یکبار کافیه . ابیاری خود گیاه رو هم هرزمان خاک گلدون خشکه بهش اب بدید