پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مریم سادات محمدی

تعداد سوال: ۱

ریزش شدید برگ بنسای ویژه

تعداد بازدید ۵۱۹

سلام حدود ۳هفته پیش یک گلدان بنسای جنسینگ هدیه گرفتم همون ابتدا متوجه شدم ریشه از گلدان بیرون زده و روی برگ ها حالت چرب داره داخل برگ ها تار عنکبوت هم دیدم و لکه های قرمز در ابتدای برگها،از سم کمفیدور استفاده کردم بعد از یک هفته برگها شروع به ریزش شدید کردن زیر برگها دانه های سفید دیدم، لطفاً راهنمایی کنید، ممنون

۱۴۰۰-۰۶-۲۷ ۰۹:۱۱:۴۸

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر لطفا عکس گیاه رو ارسال کنید متشکرم

۱۴۰۰-۰۶-۲۷ ۲۳:۱۷:۲۶

مریم سادات محمدی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۶-۲۸ ۰۹:۱۰:۵۹

مریم سادات محمدی

در این عکس میزان ریزش برگ ها رو گرفتم

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۶-۲۸ ۰۹:۱۲:۱۴

مریم سادات محمدی

چرب و خیس بودن برگ ها

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۶-۲۸ ۰۹:۱۳:۱۴

مریم سادات محمدی

سفیدک زیر برگ

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۶-۲۸ ۰۹:۱۴:۲۷

مریم سادات محمدی

مشکل روی برگ ها و ابتدای غلاف

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۶-۲۸ ۰۹:۱۵:۴۸

مریم سادات محمدی

گیاه کنار پنجره جنوبی قرار داره و برای تامین نور کامل از لامپ رشد گیاه استفاده می کنم، ویرایش تامین رطوبت از بخور سرد. سیستم آبیاری هم قطره ای هست (چون مدام درحال سفر هستم)

۱۴۰۰-۰۶-۲۸ ۰۹:۱۸:۰۳

مریم سادات محمدی

بدنه گیاه و برگها رو روزی یکبار غبار پاشی می کنم، امروز که خواستم عکس بگیرم تار عنکبوت ندیدم، زیر گلدان هم سنگ ریزه هست و کف گلدان به زیر گلدانی نمی چسبه

۱۴۰۰-۰۶-۲۸ ۰۹:۲۷:۳۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

گیاهتون افت داره .لطفا در سه نوبت با فاصله ی دو هفته گیاه رو با سم کنفیدور هم بصورت آبیاری و هم بصورت اسپری روی تمام قسمتهای گیاه سمپاشی رو انجام بدید . سمپاشی رو در خارج از منزل و در محیطی سایه و ترجیحا" شب انجام بدید . رطوبت محیط را کمتر کنید . چون اگه رطوبت بالا باشه سمپاشی تاثیری نداره . فعلا از دادن هر نوع کودی مخصوصا کودهای ازته خودداری کنید . از طریق همین تاپیک با ما در ارتباط باشید و وضعیت گیاه رو اطلاع بدید .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
حشره کش ایمیداکلوپراید (سم کنفیدور)
۱۴۰۰-۰۶-۲۸ ۲۲:۱۸:۳۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@