پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

پریا

تعداد سوال: ۱

ریزش برگ گیاه بونسای ویژه

تعداد بازدید ۵۴۷

سلام وقتتون بخیر من ۱۵ روز پیش یه گیاه بونسای گرفتم الان یه هفتس هر روز کلی از برگاش می ریزه چند تا از برگاش هم روش لکه های سیاه داره و برگای کو چیکشم که داره در میاد زرده و میریزه‌ میخواستم بدون مشکل از چیه و چجوری درمانش کنم ؟ و کلا چه جوری ازش نگه داری کنم بلد نیستم و این گل واسم خیلی با ارزشه

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۶-۳۱ ۲۱:۵۲:۳۸

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری تون به چه صورته و گیاه از نظر نور در چه وضعیتی قرار داره ؟

۱۴۰۰-۰۶-۳۱ ۲۳:۱۹:۵۴

پریا

هفته ای یک بار یک چهارم پیمانه آب میدم بهش کنار پنجره سمت غرب جغرافیایی هست در ضمن زیر گلدونم دوتا سوراخ کوچیک داره ممکنه بخاطر کم بودن سوراخ زیر گلدون باشه ؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۶-۳۱ ۲۳:۳۸:۴۹

کارشناس شماره ۱

وقتی اب میدید آب اضافی از زیر گلدون خارج میشه ؟

۱۴۰۰-۰۷-۰۱ ۰۹:۱۱:۱۰

پریا

نه

۱۴۰۰-۰۷-۰۱ ۰۹:۳۲:۴۱

کارشناس شماره ۱

ابیاری تون کمه . مدتی گلدان را در کنار پنجره ی نورگیر بزارید و هرزمان خاک گلدان خشک بود سیرآبش کنید طوری که چند قطره اب از ته گلدون خارج بشه . فقط دقت داشته باشید که خاک حتما تا نیمه ی گلدان خشک بشه بعد ابیاری انجام بشه که گیاه دچار پوسیدگی نشه . میتونید خشک بودن خاک رو با قرار دادن سیخ چوبی در خاک تست کنید اگر سیخ چوبی مرطوب بود و ذرات خاک بهش چسبیده بود یعنی خاک به اندازه ی کافی رطوبت داره و هنوز زمان آبیاری نرسیده . اب اضافی که از زیرگلدان خارج و در زیرگلدانی جمع میشه رو هر بار دور بریزید و زیرگلدانی را خشک نگه دارید .

۱۴۰۰-۰۷-۰۱ ۲۲:۰۱:۲۰

پریا

خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون نیاز به کود دهی نداره ؟ کلا هر چند ‌قت باید کود بدم و چه کودی بدم بهتره

۱۴۰۰-۰۷-۰۱ ۲۳:۱۶:۳۷

کارشناس شماره ۱

خواهش میکنم . کوددهی هم نیاز داره اما چون کم کم گیاهان دارند وارد فصل استراحت میشن به کود کمتری نیاز دارند . میتونید تا اواخر زمستان ماهی یکبار بهش کود فسفر بالا و پتاس بالا به تناوب بدید و از بهار از همین کودها هر دو هفته یکبار بهش بدید . هر چند باری که این دو کود را میدید یکبار بهش کود کلات آهن بدید .البته بهار به بعد .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کود NPK 10-52-10 کود NPK 12-12-36 کلات آهن
۱۴۰۰-۰۷-۰۲ ۲۱:۰۲:۳۴

پریا

متوجه شدم ممنون بعد دلیل این پیچ خوردن برگاش و لکه ها سیاهش چیه ؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۷-۰۳ ۲۱:۴۹:۱۸

کارشناس شماره ۱

پیچ خوردن برگها به همراه لکه های سیاه میتونه علتش وجود آفت و بیماری باشه آیا تا بحال از آفت کش ها یا قارچ کشها استفاده کردید ؟

۱۴۰۰-۰۷-۰۴ ۰۸:۵۳:۲۵

پریا

نه من تازه این گیاه رو گرفتم نمیدونم به چه چیزهایی نیاز داره از چی باید استفاده کنم براش ؟ هر چند وقت یه بار ب چه اندازه ای

۱۴۰۰-۰۷-۰۴ ۰۹:۲۴:۰۷

کارشناس شماره ۱

آبیاری که هر زمان خاکش خشک بود انجام بدید . کود هم از بهار تا اواخر تابستون هر دو هفته یکبار بهش کود فسفر بالا و سه بیست و کلات آهن به تناوب بدید و کوددهی رو در پاییز به ماهی یکبار کاهش بدید . اول بهار و اول پاییز هم یکبار بهش قارچ کش بزنید . سعی کنید گلدان در کنار پنجره ی نورگیر قرار داشته باشه تا دچار ریزش برگ نشه . برای از بین بردن آفات حشره هم از سمومی مثل دیازینون یا مالاتیون یا کنفیدور استفاده کنید .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کود NPK 10-52-10 کود NPK 20-20-20 سم مالاتیون (Malathion) قارچ کش (Fungicide) حشره کش ایمیداکلوپراید (سم کنفیدور) حشره کش دیازینون Diazinon کلات آهن
۱۴۰۰-۰۷-۰۴ ۲۳:۴۰:۱۵

پریا

خیلی ممنون

۱۴۰۰-۰۷-۰۵ ۰۱:۱۷:۴۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@