پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مونا مسرت

تعداد سوال: ۸

خشک شدن و ریزش برگ دراسینا. لطفا کارشناس ۱ پاسخ بدن .ممنون ویژه

تعداد بازدید ۴۶۵۳

سلام. وقت بخیر. حدود یک ماه ونیم هست این گیاه رو خریداری کردم. کنار پنجره بانورغیرمستقیم هست.ابیاری هم فقط زمانی که چند سانت از خاک خشک بشه. کمی درمعرض باد کولر قرار داره که فروشنده گفت ماهم جلوی کولر گذاشتیم و هیچ اتفاقی نیوفتاده!! اما حدودا دوهفته ای هست متوجه شدم ساقه سمت چپ از پایین رنگ سبزشو داره ازدست میده و کمی چروکیده هم شده. بنظرتون مشکل از ابیاری و قارچی شدن هست یا نورکم یا باد کولر ؟ تا آسیب بیشتری ندیده مکان گلدون رو عوض کنم؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۷-۰۲ ۲۳:۰۱:۰۱

مونا مسرت

اول که خریدم هر سه شاخه شبیه هم پرپشت بود اما الان سمت چپی به علت خشک شدن و ریزش برگهاش کم شده. درعکس کاملا واضح هست که تعداد برگهاش کم شده?

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۷-۰۲ ۲۳:۰۵:۰۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر . معمولا گیاهان آپارتمانی نباید در معرض باد کولر قرار داشته باشن چون واکنش منفی نشون میدن . لطفا بفرمایید در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید و نحوه ی رطوبترسانی به چه صورت بوده ؟ آیا کولر گازی هستش یا آبی ؟

۱۴۰۰-۰۷-۰۲ ۲۳:۴۷:۰۵

مونا مسرت

اولین و دومین ابیاری رو با مانکوزب انجام دادم.گفتم بعد ازتعویض گلدان و اوردن به خانه یک پیشگیری با قارچکش انجام بدم. درحدی که یک ذره اب خارج شد.حدود ۱۲یا۱۰ روز بعد سطح خاک چک کردم دیدم هنوزکمی رطوبت داره. ابیاری انجام ندادم.فکرکنم۲-۳ روز بعد ابیاری انجام دادم اما اصلا اب خارج نمیشد! دیگه اب دادن متوقف کردم. کولر آبی و گازی هردوتا هست.کولر ابی مستقیم جلوی این گیاه هست و کولر گازی کمی درمسیر غیرمستقیم نسبت به گیاه قرارداره اما باد خنکش به گیاه میرسه. کاردیگه ای برای رطوبت انجام ندادم‌

۱۴۰۰-۰۷-۰۳ ۰۰:۱۰:۰۴

کارشناس شماره ۱

الان اون قسمت ساقه که چروک شده حالت چروک و خشکه ، یا چروک و خیس یا آبکی هستش ؟

۱۴۰۰-۰۷-۰۳ ۱۳:۰۰:۵۳

مونا مسرت

قسمت چروک کاملا خشک نیست. آبدار هست. مثل یک ساقه طبیعی که چروک و کمی زرد شده باشه

۱۴۰۰-۰۷-۰۳ ۱۴:۱۶:۲۲

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۷-۰۳ ۱۸:۱۱:۰۹

کارشناس شماره ۱

اون قسمت احتمالا بعلت نوسان دما دچار آسیب شده . اگر متوجه شدید که قسمت چروک و زرد شده به سرعت در حال پیشرفت هستش حتما قسمتهای آلوده رو قطع کنید تا به بقیه ی گیاه سرایت نکنه . مانکوزب قارچ کشی تماسی هستش و برای سمپاشی بصورت آبیاری باید از قارچ کش های سیستمیک مثل کاربندازیم استفاده کنید . اگر مجبور به قطع ساقه شدید روی محل زخم یا پودر دارچین بزنید یا قارچ کش مانکوزب اسپری کنید . فعلا گلدان را در کنار پنجره ی نورگیر که روزها آنرا برای تعویض هوا باز میکنید قرار بدید .گیاه اصلا در معرض جریان هوای سرد قرار نداشته باشه . از طریق همین تاپیک با ما در ارتباط باشید و وضعیت گیاه رو اطلاع بدید

۱۴۰۰-۰۷-۰۳ ۱۸:۵۶:۳۵

مونا مسرت

بله حتما ممنون از راهنمایی تون.‌فقط یک سوال، الان خاک از ابیاری قبلی هنوز مرطوب هست بایدصبرکنم تا کاملاچندسانت اول خاک خشک بشه؟ و بعد آبیاری با کاربیندازیم انجام بدم؟ دراینصورت این تاخیر دراستفاده از قارچکش وضعیت گیاه رو بدتر نمیکنه؟

۱۴۰۰-۰۷-۰۴ ۰۰:۰۳:۴۲

کارشناس شماره ۱

بله بهتره خاک نسبتا خشک بشه بعد استفاده کنید . همین که مقداری رطوبتش کم بشه کافیه . سه چهار سانت خشک بشه کافیه , میتونید سطح خاک رو کمی زیرو رو کنید تا زودتر سطح خاکش خشک بشه

۱۴۰۰-۰۷-۰۴ ۰۹:۰۵:۴۳

مونا مسرت

ممنون از راهنمایی ارزشمندتون.انجام دادم. ولی امروزمتوجه شدم اون ساقه وسطی چروک شده البته درلمس ساقه محکم هست و اصلا شل نشده یا تغییررنگی نداره. بنظرتون این چروک شدن ساقه طبیعیه؟ اگر نه مشکل چیه؟ چیکارکنم؟

۱۴۰۰-۰۷-۰۷ ۱۴:۵۱:۱۷

مونا مسرت

مجبور شدم اون ساقه که درحال خشک شدن بود متاسفانه قطع کنم..‌حالا نگرانم اون دو تا ساقه دیگه درگیر این مصیبت نشن.. ممنون از راهنماییتون..امیدوارم عکسها اپلود بشن

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۷-۰۷ ۱۴:۵۶:۳۸

کارشناس شماره ۱

الان این ساقه هم که در حال چروک شدن هستش ایا محیط نگهداری گرمه ؟ از سموم استفاده کردید ؟ چه زمانی از شبانه روز سمپاشی رو انجام دادید ؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۷-۰۷ ۲۰:۲۷:۴۵

مونا مسرت

گلدان رو جابجا کردم به مکانی دور از مسیر مستقیم کولر. امامحیط گرم نیست خنک هست با باد کولر گازی که گهگاهی روشن میکنیم اما مستقیم به سمت گیاه نیست . ابیاری با کاربیندازیم میخواستم انجام بدم که هنوزخاک مرطوب بود ترسیدم بدتر بشه. فرداصبح ابیاری با کاربیندازیم‌انجام میدم. اما سمپاشی نگفته بودید که انجام بدم.

۱۴۰۰-۰۷-۰۷ ۲۲:۳۷:۵۸

کارشناس شماره ۱

همون ابیاری با کاربندازیم هم سمپاشی محسوب میشه . و نوعی قارچ کشی هستش . اون ساقه که برگهای بالایی اش رو قطع کردید آیا قسمت بالاش حالت چوبی یا چوب پنبه ای داره ؟ یا خیس و تر و زنده هستش ؟

۱۴۰۰-۰۷-۰۸ ۰۷:۵۵:۵۷

مونا مسرت

وقتی قطع کردم قسمت وسطش یک کم خشک بود اما دورش زنده بود. بعد ازبرش دارچین روی محل برش ریختم

۱۴۰۰-۰۷-۰۸ ۰۸:۲۶:۵۰

کارشناس شماره ۱

اگه تا یکماه آینده اثری از جوانه زایی روی ساقه ای که سربرداری کردید و یا رشد پاجوش از داخل خاک از کنارِ همون ساقه ، مشاهده نکردید اونرو از گلدون خارج کنید

۱۴۰۰-۰۷-۰۸ ۱۸:۳۵:۴۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@