پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
میرفتاح
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۳۶۰
از سه سال پیش یک گیاه کاج مطبق داشتم که حالش خوب بود. عید امسال خاکش رو عوض کردم و تا چند ماه خوب بود. از حدود سه ماه پیش از طبقه پایین شروع کرد یکی یکی شاخه هایش به جمع شدن و خشک شدن و ریختن. به طوری که الان یک طبقه رو از دست داده. و طبقه بعدی درگیر شده. یک بار توی خاکش هزارپاهای ریز دیدم و سم دیازینون دادم. فعلا هم دو نوبت با مانکوزب با فاصله دو هفته آبیاری کردم ولی فایده ای نداشته مشکلش چیه و چیکارش کنم
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر بین طبق ها یاروی برگچه ها تارعنکبوت میبینید؟
میرفتاح
خیر. هیچ چیزی روی برگها دیده نمی شه
کارشناس شماره ۲
زهکش گلدونتون بازه؟ چندروز یکبار اب میدید؟ و برای تامین رطوبت کاری انجام دادید؟ مثل بخور سرد یاساخت جزیره یاظرف اب کنار گلدون؟
میرفتاح
زهکش بله بازه. هفته ای یکبار با خشک شدن خاک آب می دم. قبلا غبارپاشی می کردم که با شروع به خشک شدن برگها اون رو متوقف کردم. و گلدانهای کناری جزیره دارند.
کارشناس شماره ۲
ببینید گیاهتون نیاز رطوبتی داره کنار گلدون میتونید یک ظرف اب قرار بدید و البته با فاصله یک و نیم متری غبار پاشی انجام بشه بهتره غبار پاشی دو هفته یکبار با جلبک دریایی انجام بشه در بالا بردن مقاومت گیاه و شادابی گیاهتون کمک زیادی میکنه تهویه حتما برقرار باشه و هوای تازه به گیاه برسه چون افتکش و قارچکش هم استفاده کردید فعلا نیاز به سم نیست با تنظیم رطوبت و غبار پاشی جلبک دریایی و دوماه یکبار استفاده از اسید هیومیک و کود اهن گیاهتون رو تقویت کنید. روند تغییرات رو از همین تاپیک اطلاع بدید