پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
معصومه رحیمی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۳۳
سلام به تازگی گل بنجامین خریدم در محیط پر نور البته غیر مستقیم قرارش دادم همون اول که خریدم گلدانش تعویض شد و همون ابتدا که آوردنش خونه بهش آب دادم تازه فهمیدم که سرما رو دوست ندارم پس محیط و کمی گرمتر کردم و بخور رو هر روز روشن میکنم براش برگهای پایینی شروع کرده به زرد شدن نگرانم چیکار کنم دیگه
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر دستگاه بخور چقدر فاصله داره؟
معصومه رحیمی
خیلی نزدیکه
معصومه رحیمی
الان نزدیکه بده یا خوبه
کارشناس شماره ۲
ببینید بهتره با فاصله دو تا سه متری از دستگاه بخور قرار بدید و مورد بعدی اینکه از کودخاصی براش استفاده کردید؟ و لطفا پشت برگ هارو چککنید ببینید علایمی مثل تارعنکبوت یابرجستگی ریز قرمز تا سیاه رنگ میبینید؟
معصومه رحیمی
نه تازه از گلخونه خریدمش همونجا هم خاکش و گلدونش و عوض کرد و برگاشم تمیزه ببینید جوونه زیاد داره و داره برگهای کوچولو موچولو میده ولی برگهای پایینی زرد شده و برگهای بزرگشم زرد شده وهمشون همون طرف پایینن
کارشناس شماره ۲
بله درسته فقط قبل از بررسی نیازهای محیطی و تغذیه ای باید از نظر وجود افت چک بشه که خب خداروشکر افت نداره میفرمایید چند روز یکبار و چه مقدار بهش اب میدید و زمانیکه اب میدید آب اضافی از زیر گلدون خارج میشه؟ چون زرد شدن در برگ های پایینی هست گاهی از تنش های ابیاری و تغذیه ای این اتفاق میافته برای ابیاری نیاز هست تقریبا یک سوم سطح خاک خشک باشه و بعد ابیاری کنید( برای سنجش خشکی خاک میتونید از یک سیخ چوبی استفاده کنید که در خاک فرو کنید و زمانیکه چوب را بیرون میاوردید اگر خاک به چوب چسبیده بود یعنی خیس هست اگر خاک به حالت خیس به چوب نچسبیده بود یعنی خاک خشک هست و نیاز به ابیاری داره) و تا اندازه ای اب بدید که چند قطره اب از زیر گلدون خارج بشه نشون دهنده سیراب شدن ریشه و باز بودن سوراخ زهکش هست و چون تازه به منزل اوردید فعلا فقط یک دوره اسید هیومیک بدید و یک هفته بعد از اسید هیومیک کمی اسید امینه به شکل اسپری پاشی روی برگ ها با فاصله یک و نی متری به گیاه بدید بعد از این برای تغذیه گیاهتون دوماه بعد دوباره اسید هیومیک ماهی یکبار امینو اسید و دوماه یکبار کلات اهن به گیاهتون بدید اگر در این موارد سوالی بود بفرمایید در خدمتتون هستم
معصومه رحیمی
سلام مجدد من خاموش چک کردم و به این نتیجه رسیم کم آبه و چون من تازه روز پنج شنبه هفته قبل آوردنش خونه و خاکش تو همون روز عوض شده بود و خشک بود بهش آب دادم اما کم چون ترسیدم زیاد آب بدم و فک میکنم فقط سطح گلدون رو مرطوب کرده باشم برای همین امروز سیرابش کردم و آب از کف گلدون خارج شدم مطمئنم شدم که زهکشی هم مناسبه و بخور هم با فاصله ازش روشن کردم
معصومه رحیمی
و اون عکسی که فرستادم تقویتی هست که فقط در روز اول همون پنج شنبه به صورت غبار پاشی به برگهاش زدم و همین فعلا اینکار هارو براش انجام دادم ایشالا که بهتر بشه اگر وضعش بد تر شد حتما مجدد باهاتون مشورت میکنم
کارشناس شماره ۲
ممنونم حتما تغییر وضعیت گیاهتون رو از این تاپیک اطلاع بدید بله این کودهم خوبه فقط بهتره دوماه یکبار هیومیک اسید هم استفاده کنید و این کود ماهی یکبار استفاده بشه