پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سارا شکری
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۰۲
من 10روز کروتون رشته ای خریدم برگ هاش اویزون شده و ریزش پیدا کرده یه نوبت کود 20×20 دادم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا عکس گیاه رو ارسال کنید و بفرمایید در این ۱۰ روز آبیاری به چه صورت بوده ؟
سارا شکری
سارا شکری
میشه خواخش کنم ج بدید
کارشناس شماره ۱
در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان ریختید ؟
سارا شکری
2 بار ابیاری و چندین نوبت اسپری اب دادم و اب هر نوبت طوری که از زیر گلدون خارج شد
کارشناس شماره ۱
معمولا علت بیحالی و ریزش برگها سیراب نشدن گیاه یا گرمای محیط هستش . مخصوصا اگر برگها از زیر زرد شده و دچار ریزش شده باشند . بهتره گلدان را در ظرف آب قرار بدید تا تشنگی ِ احتمالی گیاه برطرف بشه . بعد گلدان را در محیطی که کمی , فقط کمی خنک باشه قرار بدید . سعی کنید محیط نوسان دما نداشته باشه و گیاه در معرض کوران هوا هم قرار نداشته باشه (مثلا جریان هوایی که در اثر باز و بسته شدن درب ایجاد میشود ) لطفا گیاه را از نظر وجود آفت نیز مورد بررسی قرار بدید و اگر به مورد خاصی برخوردید عکس آفت را ارسال کنید . مدتی این موارد را رعایت کنید و از طریق همین تاپیک وضعیت گیاه رو اطلاع بدید .متشکرم
سارا شکری
سلام توی خاک گلدون کلی کرم و حشره های کوچیک سیاه وجود داشت خاک رو عوض کردم و سم سوین ریختم حالا اویزون شدن برگ هاش بر طرف شده ولی ریزش خیلی زیاد پیدا کرده از همه جای گل باید چیکار کنم
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر . چون زمان نامناسبی تعویض شده دچار ریزش برگ شده . کرتون ها به جابجایی بسیار حساس هستند . الان محیط نگهداری اش گرمه ؟ یا نوسان داره و گرم و سرد میشه ؟
سارا شکری
سلام محیط معتدل است و کنار پنجره جنوبی است
کارشناس شماره ۱
اگه خیلی نزدیک به پنجره باشه روزها گرم و شبها هوای سرد بهش میرسه . فعلا چون ریزش برگ داره از پنجره لاصله بدید طوری که نور بهش برسه اما جریان هوا از پنجره بهش نرسه . آبیاری را هم منظم و کافی انجام بدید و از طریق همین تاپیک وضعیت گیاه رو اطلاع بدید .
سارا شکری
ممنون ریزش از بالا و خشک شدن از بالا پیدا کرده
کارشناس شماره ۱
لطفا یک عکس از قسمت بالای گیاه از نزدیک بفرستید
سارا شکری
خیلی خیلی ریزش پیدا کرده از بالای گل و از بالا برگ ها خشک شده
کارشناس شماره ۱
عکس بفرستید لطفا
کارشناس شماره ۱
محیط نگهداری اش مناسب نیست . در اطراف گیاه فضای کافی وجود نداره لطفا گلدان را در جایی قرار بدید که از طرفین و بالا فضای کافی برای رد و بدل شدن هوا وجود داشته باشه .هر چه گیاه بزرگتر باشه به محیط بزرگتری برای نگهداری نیاز داره .