پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

ثریا حکیمی

تعداد سوال: ۱

خشک شدن و ریختن برگهای بونسای ویژه

تعداد بازدید ۳۹۴

سلام وقتتون بخیر. من یه بونسای دارم که حالش خیلی خوب بود ولی الان در عرض ۲ هفته همه برگهاش زرد شده و داره میریزه. عکسشم میذارم براتون. ممنون میشم راهنمایی کنید

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۷-۲۹ ۰۸:۰۲:۰۱

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر تو دو هفته اخیر جاش جابجانشده؟ از نظر فاصله با نور یادمایی تغییری نداشته؟

۱۴۰۰-۰۷-۲۹ ۱۱:۰۲:۱۱

ثریا حکیمی

تعداد سوال: ۱

قبلا تو پاسیو بود، احساس کردم سرده اونجا، جاشو عوض کردم. یعنی از این ممکنه باشه؟ باید چیکار کنم؟

۱۴۰۰-۰۷-۲۹ ۱۱:۱۹:۲۸

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

بله تعویض گلدون میتونه برای بونسای ایجاد شوک بکنه اگر ریزش برگ بعداز حدود دوهفته ادامه داشته باشه مربوط به تعویض مکان گیاه نیست جایی قرار بدید که نورخوب غیرمستقیم داشته باشه کنار وسایل گرمایشی نباشه و ابیاری هرزمان یک سوم خاک خشک بود تا اندازه ای انجام بشه که چند قطره اب از زیرگلدون خارج بشه اگر با رعایت این شرایط ریزش برگ ادامه داشت بفرمایید و پشت برگ هارو هم چک کنید بببنید تارعنکبوت یادونه های ریزسیاه میبینید؟

۱۴۰۰-۰۷-۲۹ ۱۳:۵۳:۲۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@