پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لکه های قارچ در اثر رطوبت بالا ایجاد شده غبار پاشی را متوقف کنید و بین دو ابیاری اجازه بدید نصف ارتفاع خاک خشک بشه بعد ابیاری کنید و در هر ابیاری از باز بودن سوراخ های زهکش گلدون اطمینان حاصل کنید. گلدون جایی باشه که نور خوب و غیر مستقیم داشته باشه بیماری قارچی در محیطی که نور مناسب و تهویه خوب نداره بیشتر گسترش پیدا میکنه. برای کنترلش از قارچکشی که براتون لینکشو میزارم سه بار به فاصله سه روز اسپری کنید.
poti
تعداد سوال: ۱
قارچ کش را فقط به اون دو برگ بزنم یا به همه برگ ها ؟ ضمنا زیر برگ ها هم اسپری کنم ؟
کارشناس شماره ۲
بله به پشت و روی برگ ها اسپری کنید و به برگ های سالم هم اسپری کنید جهت پیشگیری و روند تغییرات و بزرگ شدن لکه ها رو چک کنید اگر لکه ها بیشتر شد یااندازه لکه بزرگتر شد از همین تاپیک اطلاع بدید
poti
کارشناس شماره ۲
بله بیماری درحال گسترش هست از سم استفاده شده داخل آب ابیاری هم استفاده کردید؟
poti
نه نگفتید در آبیاری استفاده کنم میزان مربوطه را بفرمایید چقدر در آب قاطی کنم ؟ ممکنه ریشه ها گندیده باشد ؟
کارشناس شماره ۲
بله احتمال پوسیدگی ریشه وجود داره پوکه های سطح خاک رو هم بردارید و بدون اسیب به ریشه و تخلیه خاک اطراف ریشه ریشه رو بررسی کنید اگر حالت نرم و پوسیده داشت قسمت های پوسیده باید جدا بشه و بعد قارچکش به ریشه اسپری بشه و درخاک جدید بکارید اگر پوسیدگی وجود داشته باشه خاک هم الوده هست بعد از کاشت مجدد اولین ابیاری با قارچکش ابیاری دوم با اسید هیومیک انجام بشه