پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
یلدا حداد
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۹۶
با سلام ، گلدون بن سای من انگار داره خشک میشه برگها ریخته و یک شاخه برگ داره و اینکه من به مدت ۳ ماه سپردم گلفروشی ولی بعد از تحویل گرفتن هیچ تغییری در شرایط بنسای من ایجاد نشده ... خیلی نگران و ناراحت هستم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . سپاس
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا عکس گیاهتون رو ارسال میفرمایید
کارشناس شماره ۲
بله عکس هاتون دریافت شد لطفا برگ هارو چککنید تارعنکبوت یادونه های ریزسیاه پشت برگ میبینید؟ و چندروز یکبار به گیاهتون آب میدید ومحل قرارگیری گلدونتون چقدر با نور فاصله داره؟
یلدا حداد
تار عنکبوت نداره ، پشت برگها دونه های ریز مشکی هست ، فاصله گلدون تا پنجره ۲ متر هستش
کارشناس شماره ۲
بله اون دونه ها افت کنه هست که با تغذیه از،گیاهتون باعث ضعیف شدن گیاه میشه برای کنترلش از سم کنه کش ابامکتین استفاده کنید سم پاشی درفضای باز و همراه ماسک و طبق دستور توصیه شده روی بسته انجام بشه بعد از طی کردن دوره درمان گیاه رو با اسید هیومیک کودمخصوص بونسای و جلبک دریایی تقویت کنید اسید هیومیک سه ماه یکبار کودبونسای ۲۰ روزیکبار جلبک دریایی ماهی یکبار
یلدا حداد
بن سای در کنار گلدونهای دیگه هستش ممکن به گلدونای دیگه آسیب بزنه؟ با استفاده از این کود ها چه مدت طول میکشه بن سای من اکی بشه ؟ شاخه های خشک شده مجدد رشد میکنن ؟
کارشناس شماره ۲
بله حتما گلدون های کناری هم یک دور سم پاشی بشن و بهتره گلدون تا درمان کامل قرنطینه باشه ببینید الان چون فصل رشد گیاه نیست کلا برگدهی کمترمیشه ولی با طی کردن روند درمان و بعدش تقویت گیاهتون کم کم گیاه جون میگیره برای برگدهی شاخه هایی که کامل خشک باشند و با جداکردن قسمتی ازشون بافت زنده نبینید دیگه جوونه نمیده