پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مهسا

تعداد سوال: ۱

برگ شدن برگ مرجان و فردوس ویژه

تعداد بازدید ۲۹۰

سلام خدمت شما... من گل فردوس و گل مرجانم تا 4 روز پیش حالشون خوب خوب بود اما الان کامل برگ هاشون زرد شده یک دفعه این اتفاق افتاد خیلی نگرانشون هستم ممکن کمکم کنید

۱۴۰۰-۰۸-۲۰ ۱۱:۴۴:۵۶

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقت شمابخیرباشه برای تشخیص دقیقترعکس گیاهتون رو ارسال میفرمایید

۱۴۰۰-۰۸-۲۰ ۱۲:۰۱:۰۸

مهسا

این گل مرجان و گل فردوسم

۱۴۰۰-۰۸-۲۰ ۱۲:۰۶:۳۸

کارشناس شماره ۲

عکس هاتون باز نشد به واتسپ این شماره ارسال ۰۹۱۸۳۱۶۱۰۲۸ بفرمایید براتون بارگزاری کنم

۱۴۰۰-۰۸-۲۱ ۰۰:۵۸:۰۴

کارشناس شماره ۲

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۸-۲۱ ۲۳:۱۲:۰۱

کارشناس شماره ۲

آبیاری گیاهتون در این چندروز تغییری نکرده و کنار وسایل گرمایشی نیستند؟ پشت برگ هاشون هم چک‌کنید ببینید اثاری از افت مثل پوشش سفیدرنگ یادونه ی سیاه و چسبناکی میبینید؟

۱۴۰۰-۰۸-۲۱ ۲۳:۱۳:۲۵

مهسا

خیر اصلا آبیاریش تغییری نکرد و افت نداره فقط جاش کنار پنجره بوده

۱۴۰۰-۰۸-۲۲ ۰۷:۴۲:۵۱

کارشناس شماره ۲

بله تنش سرما و گرما میتونخ باعث این اتفاق شده باشه اگر ساقه ها سالم باشند و جای گیاه رو تعویض کنید میشه از بیشتر شدن این حالت جلوگیری کرد البته برگ های زرد احیا نمیشن فقط از بیشتر شدن این حالت میتونید جلوگیری کنید به گیاهتون دوماه یکبار اسید هیومیک و ماهی یکبار امینو اسید بدید که ضدتنش هستند و کمک میکنند مقاومت گیاه بالا بره ابیاری حتما منظم انجام بشه زمانیکه یک سوم ارتفاع خاک خشک شد و حتما چک کنبد آب اضافی بعد هرابیاری از زیرگلدون خارج بشه یک ظرف آب کنار گلدون ها قرار بدیذ تا رطوبت محیط رو بالا ببرید

۱۴۰۰-۰۸-۲۳ ۰۰:۱۹:۱۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@