پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .یوکا گیاهی هستش که به تهویه ی خوبی نیاز داره گیاه شما به قارچ مبتلا شده لطفا بفرمایید که گلدان در چه مکانی قرار داره و رطوبت رسانی رو به چه طریق انجام میدهید ؟
مهسا
تعداد سوال: ۱
موقع آبیاری سطح گیاه تا یکی دو سانت کاملا خشک شده بعد آبیاری میکنم هر هفته به همین روال ولی از ته گلدون خبری ندارم طوری آب میدم که آب اضافی از ته گلدون بیرون میاد
کارشناس شماره ۱
آیا روی گیاهتون نقاط سفید پنبه ای مانند وجود داره و آیا در تراس برای تهویه ی هوا باز میشه یا خیر ؟
مهسا
اکثر مواقع در تراس بازه و روی گیاه هم برگهای جدیدسفیدک زده دست که میکشم دستمم پودری میشه
کارشناس شماره ۱
این سفیدکها که یه نوع قارچه که در اثر رطوبت بالا به وجود میاد و لی تو بعضی عکسها نشانه ای از شپشک آردآلود هم دیده میشه مانند لکه هایی که براتون علامت زدم لطفا این لکه ها را بین دو انگشت خودتون بفشارید و بفرمایید که پودر میشه یا کمی حالت کشدار داره ؟
مهسا
من اون لکه هارو چک کردم اونها باقی مونده دستمال کاغذیه چون چند وقت پیش با شیر و دستمال کاغذی برگ هارو تمیز کردم
کارشناس شماره ۱
بسیار خوب .پس فقط گیاه دچار بیماری قارچی شده . میتونید از سم مانکوزب برای سمپاشی استفاده کنید اما باید بعد از سمپاشی حتما مراقب رطوبت زیاد باشید و اصلا روی برگهای گیاه آب اسپری نکنید . دو هفته ی بعد سمپاشی را تکرار کنید .لطفا همچنان با ما در ارتباط باشید
مهسا
اون سمی که میگین اینها نیستن!؟؟؟؟اون پودر قارچ کشه میشه ازش استفاده کرد؟؟؟
کارشناس شماره ۱
بله مانکوزب یه پودر قارچ کش هستش .
مهسا
ببخشید سم را چجوری و هرچند وقت یه بار بزنم؟؟؟روی برگها بزنم؟؟؟
کارشناس شماره ۱
این پودر که دارید قارچ کش هستش ؟
مهسا
بله
کارشناس شماره ۱
مانکوزب هستش یا کاربندازیم یا قارچ کش با نام دیگه ای ؟ چون شیوه ی استفاده قارچ کش های سیستمیک و غیر سیستمیک با هم فرق داره
مهسا
واقعیتش اسمشو به من نگفتن فقط گفتن این پودر قارچ کشه وباید یه قاشق مربا خوری در یک و نیم لیتر آب حل بشه
کارشناس شماره ۱
بهتون گفتن حل کنید و اسپری کنید یا با آبیاری به گیاه بدید ؟
مهسا
هردو
کارشناس شماره ۱
چون نام سم قارچ کش مشخص نیست که چیه میتونید همون کاری که فروشنده ی سم بهتون گفته انجام بدید . اگر مشکل برطرف نشد دو هفته ی بعد سمپاشی را تکرار کنید . لطفا آبیاری و رطوبت را نیز کنترل کنید در غیر اینصورت سمپاشی بی تاثیر خواهد بود .
مهسا
ممنون
کارشناس شماره ۱
خواهش میکنم موفق باشید