پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سجاد شادمنفعت
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۱۶
سلام من ۶ ماه هست که اریکا خریدم از اون موقع حدودا ۴ تا برگش ریخته برگ تازه هم اورد اما بعد یه مدت برگ نازش به رنگ سبز خیلی کم رنگ در اومده و برگاش هم حالت لول و چسبناک پیدا کردن در کل رشد گیاه هم خیلی کنده شپشک ارد الود هم قبلا داشت که با سم مانکوزب ازبین رفت لطفا راهنماییم کنین هفته ای یکبار بهش اب میدم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر سم مانکوزب سم قارچ کش هستش برای از بین بردن شپشک ها باید از سموم حشره کش مثل کنفیدور استفاده کنید . چسبناک بودن گیاه نشانه ی اینه که هنوز افات در حال فعالیت هستند . لطفا دوبار با فاصله ی دو هفته گیاه رو با سم کنفیدور ، هم بصورت آبیاری و هم اسپری روی گیاه سمپاشی کنید . سمپاشی را در داخل منزل و در معرض نور شدید انجام ندید ، خاک گلدان چه ترکیبی داره و نحوه ی رطوبترسانی به چه صورته ؟
سجاد شادمنفعت
کارشناس شماره ۱
به فیکوس چه مقدار آب میدید ؟ ایا بین دو آبیاری خاک گلدون خشک میشه ؟ آیا آبِ اضافی از ته گلدون خارج میشه ؟
سجاد شادمنفعت
تقریبا ۲ بار در هفته ابیاری میکنم.یکبارگلدون سیراب کردم که اضافه اب خارج شد بقیه دفعات در حد مرطوب کردن خاک
کارشناس شماره ۱
بهش یکبار قارچ کش کاربندازیم بصورت آبیاری بدید ، فعلا اب روی برگها اسپری نکنید و براش جزیره بسازید . آبیاری را در زمانی که خاک گلدان کاملا خشکه انجام بدید و گیاه رو سیرآب کنید . در روزهای آفتابی حتما پنجره ها را چند ساعتی باز بگزارید تا به گیاه هوای تازه برسه .
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر .سمپاشی را در داخل منزل انجام دادید ؟
سجاد شادمنفعت
بله داخل حموم بردم گیاهو بعد از اتمام اوردم دوباره سرجاش
کارشناس شماره ۱
سمپاشی گیاهان باید در فضای ازاد انجام بشه . بعضی از گیاهان وقتی در محیط بسته سمپاشی میشن فورا واکنش نشون میدن و برگها دچار آسیب میشه . برگهای اسیب دیده را جدا کنید غیر از جوان ترین برگِ بالایی . گلدان را در محیطی با نور ملایم (ترجیحا سایه ) قرار بدید . فعلا از هیچ نوع کود یا سمی استفاده نکنید .تا گیاه این تنش رو پشت سر بزاره .