پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

معصومه شعبانزاده

تعداد سوال: ۱

کروتن و مارنتا ویژه

تعداد بازدید ۳۶۰

سلام علت جمع شدن و لول شدن مارنتا چیست؟ سوال دیگه برای کروتنی که در اثر قارچ گرفتن برگ ریزی داره،با وجود استفاده از قارچ کش،چکار کنم؟

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۶-۰۶ ۱۳:۴۷:۲۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .علت لوله ای شدن برگ مارانتا و جمع شدن برگ هم میتونه گرم و خشک بودن محیط باشه و هم نشان دهنده ی وجود آفت . شیوه ی آبیاری و رطوبت رسانی به مارانتا به چه صورت هستش ؟

۱۳۹۹-۰۶-۰۶ ۱۴:۱۰:۲۴

معصومه شعبانزاده

مه پاشی میکنم منتهی آیا باید چند بار در روز اینکارو بکنم و ابیاریش ایا باید سه روز یکبار باشد؟ در مورد کروتنم هم بیزحمت بگید چیکار کنم ؟از زمانی که از قارچ کش استفاده میکنم برگاش هی میریزه

۱۳۹۹-۰۶-۰۶ ۱۵:۳۷:۴۸

کارشناس شماره ۱

مه پاشی رو فقط در زمانی که هوای محیط خشک هستش انجام بدید اگر با مه پاشی و آبیاری منظم حال گیاه بهتر نشه احتمالا به آفت دچار شده .ایا گیاه از منبع نور فاصله ی کافی داره ؟

۱۳۹۹-۰۶-۰۷ ۱۰:۲۳:۴۴

معصومه شعبانزاده

فاصله ش از لامپ رشد ۸۰ سانته زعنی از لامپ رشد تا انتهای گل.البته فاصله ش تا کروتنم ۷۰ سانته

۱۳۹۹-۰۶-۰۷ ۱۴:۱۸:۰۷

کارشناس شماره ۱

ایا لامپ گرما هم تولید میکنه ؟ و آیا در تمام مدت شبانه روز روشنه ؟

۱۳۹۹-۰۶-۰۷ ۱۴:۴۹:۵۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@