پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مینا عبدالعلی پور

تعداد سوال: ۱

سلام زاموفیلیای من حالش خوبه فقط مشکلش این که ساقه هاش به طرفین کج شده و گیاه صاف قرار نمی گیره از قیم استفاده کردم اما از قشنگی گیاه کم شده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ویژه

تعداد بازدید ۶۶۱

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چکار کنم ساقه های زاموفیلیا به اطراف کج نشوند و صاف رشد کنند بدون قیم

۱۴۰۰-۰۹-۱۸ ۱۰:۱۹:۵۱

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر ابیاری چندروز یکبار و چه میزان هست؟ و فاصلش با نور چقدره؟

۱۴۰۰-۰۹-۱۸ ۱۲:۵۷:۴۵

مینا عبدالعلی پور

هر ده روز یکبار کنار پنجره ای که دو لایه پرده داره ولی روشن

۱۴۰۰-۰۹-۱۸ ۱۳:۰۲:۵۸

کارشناس شماره ۲

لطفا عکس گیاهتون رو ارسال میفرمایید دقیق بررسی بشه

۱۴۰۰-۰۹-۱۸ ۲۱:۴۰:۰۶

مینا عبدالعلی پور

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۹-۱۹ ۱۱:۴۸:۵۸

کارشناس شماره ۲

ممنونم از کودهای ازت دار مثل سه بیست برای تقویتش استفاده میکنید؟ کودهای ازت بالا باعث رشد علفی زامیفولیا میشه و با توجه به اینکه الان گیاه رشد طولی داشته بهترین کار استفاده از قیم یا بستن دور ساقه ها با یک روبان نرم هست که به ساقه اسیبی وارد نشه

۱۴۰۰-۰۹-۱۹ ۲۱:۳۰:۰۳

مینا عبدالعلی پور

متوجه نشدم الان بهتر کود ازت دار استفاده کنم یا نه؟ یعنی همیشه باید قیم یثببندم؟

۱۴۰۰-۰۹-۱۹ ۲۱:۳۳:۲۶

کارشناس شماره ۲

خیر کود ازت دار برای سانسوریا و زامیفولیا اصلا مناسب نیست شما برای تقویت و پاجوش دهی بهتر این گیاه بهتر در فصل بهار و تابستان 20 روز یکبار و در پاییز و زمستان 45 روز یکبار از کودهای فسفر بالا و پتاسیم بالا استفاده کنید

۱۴۰۰-۰۹-۱۹ ۲۱:۴۴:۰۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@