پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
عطا
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۱۷۴۷
سانسوریای دوساله فک میکنم بع علت آبیاری نامناسب ریشه هاش پوسیده برگ هاش درحالی که سبز هم بودن به یکباره از انتهای ریشه خم شدن و شکستن ریشه هارو خارج کردم بیشترش خشک شده بود یا نرم بود قسمت های نرم رو قیچی کردم و ضد قارچ زدم اما ریشه خیلی کمی باقی مونده در انتهای برگ ها به نظرطون برای کاشت مجدد کافیه؟ چند روز بگذارم هوا بخوره؟ و برای برگ های بدون ریشه باید چه کار کنم. یه راهنمایی هم برای خاک مناسب و زهکشی بهم بگین لطفا
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . نگران نباشید دوباره ریشه زایی انجام میشه اما باید مراقب آبیاری باشید تا ریشه ها دوباره دچار پوسیدگی نشن . یکروز بزارید بمونه بعد تو گلدون کوچکتر و در خاکی که مخصوص سانسوریا یا خاک مخصوص گیاهان آپارتمانی که بافتی متوسط داشته باشه بکارید آبیاری فقط زمانی که خاک کاملا خشکه انجام بشه . اون برگهای بدون ریشه رو هم بعد از یک روز میتونید در اب قرار بدید و بعد که ریشه ها تقریبا یک سانت شدند اونها رو هم به خاک منتقل کنید . برای تقویت ریشه ها میتونید یکماه بعد از کاشت بهش کود فسفر بالا بدید . برای زهکشی گلدان میتونید از تکه های زغال به همراه پوکه ، یا سبوس برنج و یا زغال و سنگریزه یا تکه های سفال شکسته استفاده کنید . اون برگی که خالی بلند هستش ممکنه بعد از کاشت از ته بشکنه یا به دلیل عدم ایستایی و کم بودن حجم ریشه کلا از ریشه جدا بشه ، پس با احتیاط اینکارو انجام بدید و اگر احیانا اون برگ جدا شد اونرو به قطعات ۱۵ سانتی برش بزنید و در آب قرار بدید تا دوباره ریشه دار بشه . اگر سوالی دارید در خدمتتونم