پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

پگاه بهادر

تعداد سوال: ۱

کوچک شدن گیاه باباآدم ویژه

تعداد بازدید ۳۲۰۲

سلام، من اواخر شهریور یک باباآدم خریدم که ۷ تا برگ داشت و خیلی بزرگ بود، قطر هر برگ ۵۰ سانت بود حداقل. در این مدت اما گیاه من کوچک شد و الان ۵ برگ داره به طور متوسط، و برگ ها کوچک شدن. من بخور لازم رو براش فراهم می‌کنم و جلو ی پنجره قرار داشت از اول. با شروع زمستون کوچکتر هم شده و تعداد برگ هایی که زرد میشن و میافتن بیشتر از تعدادیه که در میان. آیا طبیعیه ؟ چه کاری از من بر میاد ؟ و آیا میتونم دوباره به حالت قبل بر گردونمش؟ ممنونم

۱۴۰۰-۰۹-۲۰ ۰۲:۵۹:۳۴

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر لطفا عکس گیاهتون رو ارسال بفرمایید

۱۴۰۰-۰۹-۲۰ ۱۲:۱۶:۱۸

پگاه بهادر

سلام، بله . عکس از روز اولی که گیاه رو خریدم( اواسط شهریور ) و الان گیاه رو میذارم. این رو هم میخواستم اضافه کنم که شوفاژ کنار گیاه خاموش بود و دیشب متوجه شدم از پنجره ی روبه‌روییش سوز هم میاد و شوفاژ رو روشن کردم که محیط گرمتری داشته باشه. همچنین روی حاشیه ی برگ هاش جدیدا لکه های زردی دیدم که عکس اونا رو هم میذارم. خیلی ممنونم

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۹-۲۰ ۲۳:۰۲:۴۵

کارشناس شماره ۲

بله ممنون فقط شوفاژ و روشن کردید گیاه رو بافاصله بیشتری از شوفاژ قرار بدید و پشت برگ ها رو بادقت ببینید تارعنکبوت ریزیادونه سیاه نداره؟ برای تقویتش چه کودی استفاده میکنید؟

۱۴۰۰-۰۹-۲۱ ۲۳:۲۰:۰۵

پگاه بهادر

سلام، نه تار عنکبوت و دونه های سیاه ندیدم .. البته عکس پشت برگ ها رو هم آپلود میکنم که شما هم ببینید.. وقتی گیاه رو خریدم چندین نوع کود همراهش بهم دادن از جمله ۳-۲۰ ، آهن، میکرو، هیومیک اسید و جلبک دریایی ، که تقریبا ۲ هفته یک بار یکی از این کود هارو بهش میدم همراه با آبیاری

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۹-۲۸ ۱۸:۴۶:۳۹

کارشناس شماره ۲

بله علایم افت رو نداره با توجه به اینکه گفتید نورش هم تغییری نکرده بهتره از طریق واد مغذی گیاه رو تقویت کنید بهش سه ماه یکبار اسید هیومیک دوماه یکبار اهن ماهی یکبار جلبک دریایی 45 روز یکبار کود پتاس بالا بدید و البته کودها رو باهم ندید بین مصرف هرکود با بعدی 10 روز فاصله قرار بدید

۱۴۰۰-۰۹-۲۹ ۰۰:۵۳:۳۷

پگاه بهادر

از راهنماییتون خیلی ممنونم، و البته سوال آخرم اینه که با تغییر فصل به بهار و تابستان، به طور معمول رشد گیاه دوباره بیشتر میشه و ممکنه به اندازه ی قبلی خودش برگرده؟

۱۴۰۰-۰۹-۲۹ ۱۳:۱۶:۲۳

کارشناس شماره ۲

خواهش میکنم بله کلا در فصل پاییز و زمستان رشد گیاه کمتر میشه و بخاطر تابش کمتر نور خورشیذ اندازه برگ ها هم کوچک ترمیشه و از اوایل بهار دوباره رشدگیاه بیشتره

۱۴۰۰-۰۹-۳۰ ۰۰:۱۱:۵۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@