پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

احسان سهرابی

تعداد سوال: ۳

پتوس حصیری: سیاه درآمدن برگ جدید و جدا نشدن نوک آن از ساقه کناری ویژه

تعداد بازدید ۱۶۵۹

با سلام و عرض خسته نباشید. یکی از برگ‌های جدید پتوس حصیری که نوکش به ساقه کناری هنوز وصل هست داره سیاه در میاد... دو تا سوال داشتم ۱) چرا برگ جدید از داخل سیاه‌رنگ هست؟ ۲) نوک برگ رو باید خودم جدا کنم یا خودش جدا بشه به مرور بهتره؟ شرایط نگهداری: نور: سقف ۲×۳ نورگیر آبیاری: هر وقت دو بند انگشت روی خاک خشک میشه آب میدم کود: اوایل پاییز بش ۲۰-۲۰-۲۰ دادم، بعد یه بار ۱۰-۵۲-۱۰ بش دادم و به تازگی هم یه بار ۱۲-۱۲-۳۶ ... همه با غلظت کم. زه‌کشی خاک و گلدون هم خیلی زیاده.

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۹-۲۳ ۲۰:۴۵:۰۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر . ایا گیاه رو مه پاشی هم میکنید ؟ نوک برگ خودش درمیاد نیازی نیست شما جداش کنید .

۱۴۰۰-۰۹-۲۳ ۲۲:۵۸:۴۵

احسان سهرابی

بعضی پنجشنبه جمعه‌ها صبح، اونم به صورت غیر مستقیم تو هوا آب اسپری می‌کنم. یه آب‌نمای کوچیک که به مقدار یه پارچ آب داخلش قرار داره هم معمولا کنار گیاها روشن هست که به محیط رطوبت بده... این برگ و برگ کناریش که تو عکس قابل مشاهده هست بیشتر از یک ماه هست که همینجوری هستند و خیلی کند باز میشن...ولی یه دونه برگ کوچیک کناری در عرض یک هفته باز شد.

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۹-۲۳ ۲۳:۱۵:۴۰

کارشناس شماره ۱

یکبار بهش سم حشره کش بزنید . کنفیدور خوبه . سمپاشی رو بیرون و در محیطی سایه انجام بدید . اجازه بدید بین دو آبیاری خاک بیشتر خشک بشه اما از اون طرف غبارپاشی رو بیشتر انجام بدید. بهتره قبل از سمپاشی برگی که لوله مانده و باز نشده را قطع کنید با ما در ارتباط باشید و وضعیت گیاه رو اطلاع بدید .

۱۴۰۰-۰۹-۲۴ ۰۰:۴۹:۳۵

احسان سهرابی

سم رو فقط به برگ‌ها بزنیم یا به خاک هم بزنیم؟ اسپری کنیم یا به صورت آبیاری؟ دو تا برگ‌هایی که باز نمیشن رو جدا کنیم یا فقط اون برگی که داخلش سیاه شده؟ مگه نگفتید خودش سرش جدا میشه از گیاه؟ الان میگید کلن باید اون برگ رو قطعش کنم؟ چه آفتی گرفته یعنی؟ برگ پایینی گیاه هم داره زرد میشه. میتونه به این موضوع ربط داشته باشه؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۹-۲۴ ۰۱:۱۲:۴۶

کارشناس شماره ۱

فعلا فقط به برگها بزنید مخصوصا برگهای آلوده ، بله منظورم از اینکه نوک برگ خودش از غلاف خارج میشه اینه که اگه برگ آفت نداشته باشه خودش از غلاف در میاد اما برگ گیاه شما به افت حشره مبتلاست لارو بعضی حشرات که قابل دیدن نیستن از شیره ی برگهای جوان که تازه در حال رویش هستند تغذیه میکنند و باعث میشن برگ باز نشه یا خیلی دیر و بصورت نامتعارف باز بشه . زردی برگها از پایین میتونه بعلت نوسان دما ، آبیاری زیاد در محیط سرد ، و یا آبیاری کم در محیط گرم ، و یا رطوبت کم محیط ، ایجاد بشه که با کنترل این موارد ، دیگه برگهای گیاه زرد نمیشه . زرد شدن برگهای پایینی به افتی که در برگهای بالایی ایجاد شده مربوط نمیشه . بله فقط برگی که سیاه شده رو قطع کنید . اگه سوال دیگه ای در این مورد دارید در خدمتتونم

۱۴۰۰-۰۹-۲۴ ۲۲:۰۳:۰۴

احسان سهرابی

دو تا برگ هایی که لوله شده مونده بودن از داخل سیاه شده بودند. هر دو رو با قیچی ضد عفونی شده بریدم و انداختم دور. برگ زرد شده پایین رو هم بریدم و خرد کردم و داخل خاک خود گیاه ریختم. محل‌های برش رو هم یکم قارچ‌کش زدم که قارچی نشه. هنوز هم فرصت نکردم سم بخرم و بزنم. الان محل برش دو تا برگ بالایی مطابق عکس سیاه شده... طبیعیه یا باید کاری بکنم؟

۱۴۰۰-۰۹-۲۷ ۱۹:۰۴:۳۰

احسان سهرابی

عکس محل‌های سیاه شده:

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۹-۲۷ ۱۹:۰۸:۳۰

کارشناس شماره ۱

قسمتهای سیاه رو دوباره جدا کنید و روش کمی پودر قارچ کش بزنید .

۱۴۰۰-۰۹-۲۷ ۲۳:۴۶:۵۵

احسان سهرابی

سلام. خسته نباشید. این شاخه رو هر چی سر سیاهش رو می‌برم، بازم سیاه میشه، چند بار بعد از بریدن، قارچ‌کش مانکوزب اسپری کردم بازم سیاه شد، یه بار هیچی نزدم بازم سیاه شد، یه بار هم الکل زدم بازم سیاه شد. میگم شاید طبیعی باشه این سیاه شدن سر شاخه‌ی بریده شده. (هر دفعه با قیچی ضد عفونی شده این کاررو می‌کنم) به طور کلی اصلا این شاخه میتونه بازم برگ جدید بده؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۰-۰۸ ۱۸:۳۳:۱۴

کارشناس شماره ۱

عرض ادب . اگه منظورتون جایی هستش که تو تصویر علامت زدم ، این دمبرگ هستش و جزء ساقه نیست میتونید از محل اتصال به ساقه قطعش کنید .

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۰-۰۹ ۰۰:۵۲:۰۹

احسان سهرابی

ممنون از پاسخگوییتون. ببخشید من یه پتوس عادی هم دارم که جوونه‌اش به طور بدی داغون شده‌... اون دلیلش چیه؟ الان این جوونه‌ داغون شده رو چیکار کنم؟ و اینکه برای اینکه دیگه این اتفاق نیفته باید چیکار کرد؟ الان این ساقه بازم میتونه جوونه بده؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۰-۰۹ ۰۱:۳۱:۴۹

کارشناس شماره ۱

پتوس تون تو خاکش شن و ماسه داره ؟؟؟؟

۱۴۰۰-۱۰-۰۹ ۲۲:۴۲:۰۰

احسان سهرابی

نمیدونم. عکس نمونه خاک رو براتون میذارم. یعنی مشکل از خاکشه؟ اگه مشکل از خاک هست چجوری باید عوضش کرد؟ و اینکه با اون جوونه خرابه چیکار کنم؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۰-۱۰ ۰۰:۱۸:۴۳

کارشناس شماره ۱

بله این خاک کاکتوس هستش و برای پتوس مناسب نیست برای پتوس باید خاک سبک و خاک مخصوص گیاهان آپارتمانی تهیه کنید .برگی که نوکسوزی داره رو قطع کنید .

۱۴۰۰-۱۰-۱۰ ۱۹:۱۰:۵۲

احسان سهرابی

ببخشید من متوجه نشدم دقیقا از کجا قطع کنم؟ خود برگ کامل رو قطع کنم؟ یا اون جوونه‌ هه رو جدا کنم؟ بعدش دوباره این ساقه میتونه جوونه بزنه؟ و اینکه چجوری خاکش رو عوض کنم؟ نحوه عوض کردن خاک رو بلد نیستم میشه راهنمایی کنید؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۰-۱۰ ۱۹:۳۱:۳۶

کارشناس شماره ۱

ساقه رو از جایی که خط قرمز داره قطع کنید . برگی که سیاه شده و نقطه ی آبی روش گزاشتم رو هم جدا کنید و بعد اون ساقه رو داخل اب بزارید تا دوباره ریشه دار بشه . برای تعویض خاک باید گیاه رو از خاک دربیارید و داخل گلدون کمی خاک بریزید و بعد به آرومی گیاه رو داخل گلدون بزارید و اطرافِ ریشه رو با خاک پر کنید و بعد گیاه رو سیرآب کنید . چون الان زمان مناسبی برای اینکار نیست ممکنه گیاهتون مدتی بیحال بشه ، اما با مراقبت درست و آبیاری و رطوبترسانی به موقع میتوانید دوباره گیاهی شاداب داشته باشید . قلمه ای که تو اب قرار دادید زمانی که نوک ریشه زد میتونید اونرو تو گلدون بکارید .

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۰-۱۰ ۲۰:۵۴:۱۶

احسان سهرابی

با سلام دوباره... در مورد پتوس حصیری که اول این تاپیک ازتون پرسیدم: تمام کارایی که گفتین رو انجام دادم... برگ‌های آلوده رو بریدم و سم کنفیدور به برگ‌های اطراف زدم... به این جوونه هم چند روز پیش بازم سم کنفیدور زدم ولی باز هم همینطور که توی عکس می‌بینید داخلش قهوه‌ای شده... مشکلش چیه؟ باید چیکار کرد؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۰-۲۲ ۲۱:۱۲:۰۸

کارشناس شماره ۱

سلام وقتتون بخیر . تصویر گیاه ارسال نشده لطفا دوباره ارسال کنید

۱۴۰۰-۱۰-۲۲ ۲۱:۵۶:۰۹

احسان سهرابی

این هم تصویر. لطفا راهنمایی کنید...

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۰-۲۲ ۲۲:۳۹:۲۴

کارشناس شماره ۱

خاک گلدان اش دیر خشک میشه ؟

۱۴۰۰-۱۰-۲۲ ۲۲:۴۹:۵۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@