پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کاربر
تعداد سوال: ۶
تعداد بازدید ۴۲۷
گلدون سانسوریام شکسته میخوام گلدون و خاک عوض کنم خاک مناسب سانسوریا چی بخرم . ساکن بندرعباس هستم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . بهتره از خاک نیمه سبک که بافت متوسطی داشته باشه برای سانسوریا استفاده کنید . در خاکبرگ هم میتونید بکارید . هر کدوم از این دو نوع که در دسترس بود میتونید استفاده کنید .
کاربر
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر اگه خاک بوی نامطبوع میده احتمال غرقآبی شدن خاک و یا بیماری قارچی مطرح هستش . بهتره خاک رو تعویض کنید و از مخلوط خاکبرگ و کمی ورمی کمپوست و کمی پیتماس استفاده کنید . گیاه رو بصورت قالبی از گلدان خارج کنید و بعد کمی خاکِ سطح را کم کنید و گیاه را در گلدان جدید قرار داده و خاک تازه اضافه کنید
کاربر
سلام وقت بخیر ،من هر کاری کردم در قسمت سانسوریا نتونستم کامنت بزارم از دیشب سایت ارور میده مادرم روی خاک سانسوریا پشه های ریز دیده و متاسفانه برای از بین بردن آنها یک استکان سرکه سفید ریخته روی خاک که باعث پوسیدگی ریشه شده گیاهش خیلی بزرگ و ارتفاع دار بود که بعد از این انتحاری که زده? دیده یکی یکی شاخه ها شروع به زرد شدن و جدا شدن کردن و متوجه پوسیدگی ریشه شده در نهایت خاک گلدان عوض و ریشه های پوسیده رو جدا کرده ، قسمت وسط گیاه که جوانتر بوده شرایط بهتری داشته ولی الان باز هم شاخه ها شروع به زرد و خشک شدن کردن . بد ماجرا اینجاست که امروز متوجه شده که پشه ها برای یه گیاه دیگه بوده ? لطفا راهنمایی اورژانسی بفرمائید