پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
asal bed
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۷۳
سلام من چندوقت پیش یه فیکوس لیراتا خریدم فاصله ش از پنجره و شوفاژ سه متر بود پنج روز یکبار بهش اب میدادم و هروز روی ساقه ها و برگش ابپاشی میکردم اما الان هروز لکه های قهوه یی بیشتری روش میبینم جاشو عوض کردم پشت پنجره کنارشوفاژ اما وضعیتش تغییری نکرده چیکارکنم خیلی نگرانم
asal bed
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . فیکوس لیراتا قارچ گرفته ، در اثر رطوبت زیاد و یا تهویه ی نامناسب . فیکوسها به نور زیاد نیاز دارند بهتره به پنجره نزدیکتر باشه ، آیا گرمایش از کف هستش ؟
asal bed
بله گرمایش از کف هست داخل گلدون زیرش یه سنگهای شبیه ب پوکه معدنی و روی اونم خاک هست الان گذاشتمش کنار پنجره و البته نزدیک شوفاژ چیکار بکنم
کارشناس شماره ۱
بین گلدان و کف فاصله ایجاد کنید مثلا میتونید گلدان را روی یک عسلی قرار بدید . آبیاری را حتما زمانی انجام بدید که خاک گلدون نسبتا خشک شده باشه . فعلا روی برگها اب اسپری نکنید و برای تامین رطوبت براش جزیره بسازید . اما هر چند وقت یکبار برگها را با دستمال نمدار تمیز کنید و اجازه ندید غبار روی برگها باقی بمونه . حتما روز ها چند ساعتی پنجره را باز کنید تا هوای تازه به گیاه برسه . گلدان نباید در معرض وسایل گرمایشی قرار داشته باشه . ماهی یکبار بهش کود کلات آهن بدید .
asal bed
من بهش قارچ کش هم زدم ایرادی نداره؟ یک قاشق در یک لیتر اب روی برگها اسپری کردم و یک مقدار هم پای گل ریختم ایرادی نداره؟
کارشناس شماره ۱
نه ایرادی نداره اگه قارچ کش سیستمیک بوده باشه میتونید بصورت آبیاری به گیاه بدید . البته یکبار کافیه .
asal bed
ممنونم از شما عذر میخوام یه سوال دیگه داشتم برای تقویت گل بابا ادم لازمه چیزی به خاکش اضافه بشه فاصله ش هم از پنجره تقریبا سه متر هست
کارشناس شماره ۱
به پنجره نزدیکتر کنید . بابا ادم اگه نور خوب دریافت کنه تبدیل به گیاهی قوی و پربرگ میشه . اگه خاکش مغذی باشه و حاوی کود باشه نیازی به تغذیه نداره در غیر اینصورت میتونید با کود پتاس و فسفر بالا برای سلامت گیاه و تقویت ریشه و کود سه بیست برای برگزایی استفاده کنید . البته سه بیست رو بهار به بعد استفاده کنید .
asal bed
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر . بعد از استفاده از سم مدتی زمان میبره تا گیاه وضعیتش ثابت بشه . برگهایی که دچار لکه ی قارچی هستند به مرور از بین میرن . اما با بهبود شرایط برگهای جدید که رشد میکنند ، بدون لک و بیماری قارچی خواهند بود . ایا روزها پنجره رو برای تهویه باز میکنید ؟
asal bed
بله هروز ۵دقیقه پنجره رو باز میکنم ایا سم پاشی رو بازم لازمه انجام بدم؟ الان ب فاصله سه روز دو بار انجام میدم لازمه سه روز دیگه انجام بدم؟
کارشناس شماره ۱
نه نیازی به سمپاشی مجدد فعلا نیست . ۵ دقیقه برای تهویه خیلی کم هستش . سعی کنید در روزهای آفتابی حداقل نیمی از روز پنجره باز باشه .
asal bed
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر آیا زیر و روی برگها رو تمیز نگه میدارید ؟
asal bed
سلام منظورتون رو متوجه نشدم ببخشید قبلا بادستمال خیس روی برگهارو دستمال میکشیدم اما یک هفته س اینکارو نکردم روشونم حشرهای خبلی ریز سفید میبینم
کارشناس شماره ۱
وجود غبار برروی برگها باعث شیوع بعضی افات مثل کنه ها میشه . ایا الان به گیاه کود هم میدید ؟
asal bed
خیر من تقریبا دوماهه خریدمش و اصلا بهش کود ندادم باید بهش کود بدم؟
کارشناس شماره ۱
نه الان نیازی به کوددهی نداره . میتونید از حشرات سفیدرنگ عکس بفرستید ؟ یا اینکه بفرمایید پرواز میکنند یا حالت پنبه ای دارند و به ساقه یا برگ چسبیدن؟
asal bed
حالت پنبه یی دارن و اینکه مثل تارعنکبوت به انتهای ساقه چسپیده دستمال نمدار اوردم روش الان اثری ازشون نیس ک عکس بگیرم چیکار کنم که گل رشدش بهتر بشه و تقویت بشه
کارشناس شماره ۱
شپشک آردآلود هستش که بعلت رطوبت و گرمای زیاد و تهویه ی نامناسب ، شیوع پیدا کرده ، فعلا هر چند وقت یکبار گیاه رو چک کنید و اگه اثری از شپشک دیدید با گوشپاکن آغشته به الکل بردارید . برای تقویتش میتونید از کود کامل در بهار و تابستان استفاده کنید .