پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کاربر
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۹۹۱
سلام وقت بخیر، دو هفته ای است که خاک گلدان گیاه برگ انجیری رو عوض کردم،(از خاک های اماده استفاده کردم)، رشد گیاه متوقف شده، برگ ها شروع به زرد شدن کردن، حتی برگی که امسال باز شده بود هم داره زرد میشه، احساس میکنم برگهاش بیحال هستن، زمانی که به برگها دست میزنم، نرم هستم استحکام ندارن. گیاه رو توی اتاقی کنار پنجره گذاشتم، ابیاری رو هم با توجه به خشکی خاکش انجام میدم. برگهای گیاه رو هم با دستمال پارچه ای تمیز میکنم، از حالت جزیره هم برای زیرگلدانی استفاده کردم. لطفا راهنمایی کنید تا علت مشکلش رو پیدا کنم.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . گیاهتون بعلت جابجایی و تشنگی مفرط دچار این مشکل شده . لطفا نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه گلدان رو در ظرف آب قرار بدید .
کاربر
سلام وقت بخیر، تا قبل از تعویض خاک گلدانش رشد طبیعی خودشو داشت، از دوهفته پیش این مشکل براش پیش اومده، شروع به زرد شدن و پژمرده شدن کرده، در مورد ابیاری مطمئنا که در زمان مناسب آب کافی بهش دادم.
کاربر
برگهای جمع شده اش مربوط به یه تنش آبی که سال قبل براش ایجاد شد، اما از اون سه تا برگی که امسال داده یکی شون در حال زرد شدنه، اون دوتای دیگه هم بی حالن،
کارشناس شماره ۱
چون گیاه در زمان نامناسب گلدانش تعویض شده گیاه دچار تنش شده . فعلا مدتی به اینصورت ازش مراقبت کنید ، براش جزیره بسازید ، جاش نور ملایم داشته باشه ، اسپری روی برگها انجام بشه ، آبیاری رو هرزمان خاک گلدون نسبتا خشکه بصورت کامل انجام بدید . فعلا از دادن هر نوع کودی خودداری کنید تا گیاه برگ جدید بزنه . برگ زرد شده را قطع کنید .
کاربر
به نظرتون از داروهای ضد تنش استفاده کنم؟
کارشناس شماره ۱
نه نیازی نیست چون این برگها به ندرت به حالت اولیه برمیگردند و باید منتظر باشید که گیاه برگ جدید بزنه .
کاربر
چه مدت زمان میبره تا برگ جدید بده؟
کارشناس شماره ۱
زمانش مشخص نیست هر چه محیط گرمتر باشه و رطوبترسانی و آبیاری به درستی انجام بشه زودتر برگ میزنه .اما با توجه به اینکه الان در فصل رشد قرار نداریم ممکنه این روند کمی طول بکشه
کاربر
مناسبترین
کاربر
مناسب ترین زمان برای تعویض گلدان یا خاک گلدان چه زمانی است؟ از چه کودهایی میشه برای گیاه انجیری استفاده کرد تا مقاومتش رو بالا برد و جلوی این تنش ها رو گرفت؟
کارشناس شماره ۱
بهترین زمان برای تعویض گلدان فصل بهار و زمانی که هوا گرم شده ، هستش . اگر از خاک برگ استفاده میکنید برگ انجیری به کوددهی چندانی نیاز نداره . در فصول گرم ابیاری رو کافی انجام بدید و رطوبت رسانی به موقع باشه زود به زود برگ جدید میزنه . برای قوی کردن گیاه میتونید یکبار در اوایل پاییز کود پتاس بالا بهش بدید هرچند اگه باز هم گلدان در زمان نامناسب تعویض بشه و یا در فصول سرد جابجایی انجام بشه دوباره گیاه دچار همین مشکل میشه .
کاربر
در کافه گلدون هم برای فروش دارید؟
کارشناس شماره ۱
الان از این کود استفاده نکنید .
کاربر
به نطر شما این کود برای گیاه برگ انجیری مناسب هست، و بهترین زمان استفاده از ان چه زمانی است؟ ممنون
کارشناس شماره ۱
برگ انجیری نیاز چندانی به کوددهی نداره . برای جلوگیری از تنش های احتمالی میتونید اوایل پاییز از کود پتاس بالا استفاده کنید . عکس کودی که ارسال کردید ، اپلود نشده لطفا دوباره ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
تصویر آپلود نشده لطفا عکس را به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید تا ما در سایت براتون بارگزاری کنیم