پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر آیا محیط نگهداری گیاه گرم هستش ؟محیط نگهداری گیاه از نظر نور و تهویه چه وضعیتی داره ، و لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت هستش ؟
امنه
تعداد سوال: ۳
هفته ای یک بار آبیاری میشه نور اتاق خوبه ولی آفتاب بهش نمیخوره قبلاً کاش گرمتر بود جابه جا کردم ولی تهویه نداره
کارشناس شماره ۱
باید محیطی خنک با تهویه و نور کافی براش فراهم کنید . بین دو ابیاری اجازه بدید خاک گلدون کمی خشک بشه و بعد ابیاری رو انجام بدید . آیا روی برگها نقاط ریز سیاه رنگ هم مشاهده میکنید ؟
امنه
نقطه سیاه نداره .اما رنگ بعضی قسمت هاش تیره و کدر شده
امنه
قارچ کش رو اسپری کنم یا مثل آب به پای گل بریزم؟
کارشناس شماره ۱
اسپری کنید
کارشناس شماره ۱
تصویر ارسال نشده لطفا دوباره ارسال کنید یا از طریق واتس اپ عکس را به همراه نام کاربری به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
بازم ارسال نشده لطفا از طریق واتس اپ بفرستید تا براتون در سایت بارگزاری کنیم
امنه
سلام من بهش قارچ کش زدم اما الان دیدم . چندتا شاخه ها کاملا خشک شده و میخان جدا بشه از ساقه پایین یکی از شاخه ها هم مثل صمغ اومده بیرون و سفت شده
کارشناس شماره ۱
وقتی گیاه صمغ میده بیرون یعنی دچار یه تنش محیطی شده . ایا محیط اش رو تغییر دادید ؟
امنه
بله .جاش گرم بود . نزدیک بخاری بود
کارشناس شماره ۱
به همین علت دچار تنش شده بود . فعلا باید همون جای خنک باقی بمونه . برگهایی که حالت خشک و افتاده دارند باید قطع بشن چون به حالت اولیه برنمیگردن . با قطع برگها گیاه دوباره در همون ساقه برگ میزنه .
امنه
یعنی همه رو باید جدا کنم .غیر از اون ۲تا بالایی ?
کارشناس شماره ۱
بله متاسفانه . اما ساقه رو از ته نزنید و اجازه بدید که دو سه سانت از ساقه , به تنه ی اصلی باقی بمونه که از روش جوانه زایی انجام بشه .
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر گیاه هنوز در جای قبلی قرار داره ؟