پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
خانم نامی
تعداد سوال: ۳
تعداد بازدید ۴۷۶
سلام وقت بخیر من حدودا ۴ماه پیش چهار تا سانسوریا رو خودم از شمال خریدم و آوردم اینجا تو گلدان کاشتم خوب بود مشکلی نداشت تا چند روز پیش دیدم این لکه قهوه ای روی یکی از برگهاش افتاده باید چیکار کنم برگ رو جدا کنم ؟؟
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
خانم نامی
سلام نه من دو تا گلدان سانسوریا دارم هیچکدوم رو غبار پاشی نمیکنم اصلا بعد مورد دیگه اینکه من تو بهار و تابستان به گیاه سانسوریا و زاموفیلیام کود سه بیست میدادم البته یکبار هم هیومیک اسید دادم تو زمستون هم میتونم از همین کود استفاده کنم برای گیاهام ؟؟
خانم نامی
یه سئوال دیگه ام هم این بود که حدودا یک ماهی هست که چند تا از گلدون هام از این مگس سیاه ریزها که پرواز میکنن گذاشته که الان متوجه شدم فقط گلدونهایی حشره داره که من سه ماه پیش خریدم از جمله همین سانسوریایی که بالا براتون توضیح دادم و خودم خاک خریدم و خاک ریختم براشون متوجه شدم ماله این خاکی هست که خریدم و پشه گلدان سانسوریام هم زیاده با وجود اینکه به دستمال پیف پاف هم زدم و گذاشتم و خاک رو هم حتما حواسم هست خشک بشه بعد دوباره آب بدم ولی میترسم به گلدانم آسیب بزنن میتونم خاک جدید بگیرم و خاکش رو عوض کنم با توجه به اینکه زمستونه؟؟
کارشناس شماره ۲
ببینید نکته اول اینکه به سانسوریا و زامیفولیا سه بیست ندید این دو گیاه کود ازت بالا نیاز ندارند بهتره از کودهای پتاسیم بالا و فسفر بالا براشون استفاده کنید در بهار و تابستان ماهی یکبار پاییز و زمستان 45 روز یکبار لینکشو براتون میزارم لینک قبلی قارچکش بود که باید روی لکه اسپری کنید تا لکه قارچی ازبین بره و بله میتونه بخاطر خاک الوده پشه ها به وجود بیاد یک نوبت افتکش به خاک اسپری کنید پیف پاف و حشره کش معمولی به خاک نزنید خیلی قوی هست و به ریشه اسیب میزنه افتکش ضعیف تر بهتره حتی اگر رطوبت خاکو تنظیم کنید و بین دو ابیاری اجازه بدید سه چهارم ارتفاع خاک گلدون خشک بشه بعد ابیاری کنید و زهکش گلدون حتما باز باشه این پشه ها کمتر هم مبشه و گذاشتن چسب زرد کشاورزی کنار گلدون هم تا حدی به کنترل پشه ها کمک میکنه
خانم نامی
میتونم الان خاک گلدون رو عوض کنم ؟؟
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم خیر الان زمان مناسب تعویض نیست اواخر اسفند یا اوایل بهار بهترین زمان تعویض خاک هست