پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
Sama
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۸۴۱
سلام من آبان ماه امسال این گیاه رو هدیه گرفتم و از ردز اول تا خاک خشک نمیشد اب نپیدادم نور هم غر مستقیم و جنوبی بوده زیر گلدانی خشک میشد ولی الان با وجود ۲بار ضد قارچ پانکوپازول به فاصله ۱۴دوز لکه ها بیشتر شده اول قهوه ای ریز و بعد بزرگتر میشه جدیدا بعضی جاها زرد خیلی کمرنگم میشهکود ضد شوک هم دادم با آبیاری
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر غبار پاشی هم میکنید؟
Sama
خیر از وقتی اینجوری شده
کارشناس شماره ۲
زهکش زیرگلدون بازهست؟ وقتی آب میدید اب اضافی خارج میشه؟
Sama
بله کاملا هم اب خالی میشه هم زیرگلدونی خشکه
Sama
میسه سریع جواب بدید من ۲روزه منتظرم!!!
کارشناس شماره ۲
بله حتما ببینید احتمال اسیب از ریشه وجود داره با توجه به اینکه قارچکش روی برگ اسپری کردید و لکه برگی متوقف نشده من پیشنهاد میکنم با دقت گیاه رو از ریشه خارج کنید و ریشه رو بررسی کنید اگر قسمت های نرم و پوسیده وجود داشت حتما جدا کنید و بعد قسمت باقیمانده در محلول قارچکش قرار بگیره حدود 20 دقیقه قارچکش مورد نیازش کاربندازیم هست برای پوسیدگی ریشه و بعد در خاک جدید بکارید و اولین ابیاریشو با قارچکش انجام بدید اگر سالم بود و مشکل ریشه نداشت یکم قارچکش به ریشه اسپری کنید و خاک اطراف ریشه رو نتکونید و بعد از کاشت دوباره اولین ابیاری با قارچکش باشه و دومین ابیاری با اسید هیومیک و اگر مشکل در ریشه نبود اینبار با قارچکش مانکوزب دوبار به فاصله 7 روز روی برگ ها اسپری پاشی کنید و اندازه و پیشروی لکه هارو بررسی کنید
Sama
ممنون
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم