پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کوروش پرنیان
تعداد سوال: ۱
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر آیا دانه ها برجسته هستند یا حالت پوسته دارند ؟
کارشناس شماره ۱
کارشناس شماره ۱
آیا گیاهتون در محیطی قرار داره که نوسان دما داره و گرم و سرد میشه ؟
کوروش پرنیان
خیر - نوسان دما نهایت یک تا دو درجه هست ... فقط این بامبوها رو چند روزه خریداری کردم و از قبل این مشکلات رو داشتند خواستم بدونم این مشکل پیش رونده هست ؟؟ و ایا کار خاصی هست تا از پیشرفت آن جلوگیری کنم ؟ تصویری از انتهای ساقه قرار دادم ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید .
کارشناس شماره ۱
انتهای ساقه در حال پوسیدگی هستش بهتره قطع بشه . ایا سیستم گرمایشی شوفاژ هستش و آیا گلدان برروی زمین قرار داره ؟
کوروش پرنیان
بله شرایط دقیق رو بخوام عرض کنم خدمتتون گلدان روی زمین قرار داره و گرمایش هم بخاری هست رطوبت 30% و دما 24-26 درجه سانتی گراد هست تهویه مناسب و آب گلدان هم اب تصفیه شده هست ( با اینکه فکر کنم اب تصفیه شده کلر نداشته باشه ولی با این حال 2-3 ساعت بعد اب رو اضافه کردم ... هیچ گونه قطره یا مکملی استفاده نکردم ) ... سوال دیگه از کدام قسمت باید قطع کنم و بعد از قطع کردن کار خاصی باید انجام بدم یا نه ؟؟ تشکر از شما
کارشناس شماره ۱
از جایی که علامت زدم قطع کنید . تهش رو به پودر قارچ کش آغشته کنید . سعی کنید گلدان با سطح زمین کمی فاصله داشته باشه .اگر متوجه شدید که ته ساقه مجددا در حال نرم شدن و پوسیدگی هستش باید دوباره تهش رو از زیر گره یا بند روی ساقه , قطع کنید . و محیط نگهداری رو کمی خنکتر کنبد یا اینکه گلدان را در مکانی که کمی خنکتره قرار بدید .
کوروش پرنیان
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر ایا انتهای ساقه حالت لزج هم داره ؟
کوروش پرنیان
تقریبا نه ... الان که بیشتر دقت کردم انتهای ساقه دو بامبوی دیگر هم همینطور هستند (اون ها رو هم دو روز پیش همزمان با همین ساقه به اندازه نیم سانت قطع کردم ولی هر سه الان همین حالت دو رنگی رو در لبه ساقه دارند ) ..
کارشناس شماره ۱
اگه حالت نرم شدگی و لزج بودن نداره و گیاه سرحال هستش موردی نیست . یک تکه زغال در اب گلدان بیاندازید . سعی کنید جاش ، خیلی گرم نباشه
کوروش پرنیان
سلام مجدد ... تشکر بابت راهنمایی های خوبتون ... گلدان رو به مکانی خنک تر انتقال دادم و تکه ای زغال هم در اب انداختم اما مجددا برگ های یکی از بامبوها بی حال تر شدند مجددا به اندازه دو میل از انتهای ساقه بریدم که برگ ها بعد از چند ساعت به وضوح سرحال تر شدند !! ( یعنی کلا بعد از دو روز که انتهای ساقه رو بریدم برگ ها بی حال شده بودند و ته ساقه دورنگ شده بود ) در ضمن انتهای ساقه و روی بند دوم هم این زایده وجود داره که اول فکر کردم ریشه هست ولی با این تفاسیر گفتم ممکنه قارچ باشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید ( بابت زیاد شدن سوال ها از حضورتون عذر میخوام ) .
کارشناس شماره ۱
بله میتونید کمی قارچ کش به ابِ گیاه اضافه کنید .