پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ارغوان غافری
تعداد سوال: ۷
تعداد بازدید ۳۷۴
سلام شبتون بخیر با کارشناس شماره ۱ میخواستم صحبت کنم لطفا
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر بفرمایید در خدمتتون هستم .
ارغوان غافری
ببخشید من اخیرا راجب مشکل گیاهم صحبت کردم باهاتون دو تا شاخه ک زرد شد هم بریدیم البته گل فروشی بردمش و اینکه ریشه مشکلی نداست و خاک هم عوض شد یک شاخه ای که مونده جوونه زده ک تو این جند روز رشد کرد کاری هست که انجام بدم؟
کارشناس شماره ۱
برای لکه ای که در اثر صدمه ی فیزیکی ایجاد شده کاری نمیشه انجام داد . بهش ماهی یکبار کود کلات آهن بدید و بهار به بعد هر دو هفته یکبار بهش کود بدید . گاهی اوقات هم برای تقویت ریشه بهش کود 10-52-10 بدید . آبیاری را همزمان با خشکی خاک انجام بدید و زمانی که خاک گلدان خشکه به اندازه ی کافی به گیاه آب بدید .
ارغوان غافری
میترسم باز با کوددهی دچار تنش بشه چون یک شاخه بیشتر نمونده عکس جوونه ای که زده
ارغوان غافری
دو تا کودی که فرمایش کردین ناموجود هست اینجا
ارغوان غافری
کارشناس شماره ۱
دیگه نیازی به هیومیک اسید نیست . فعلا چون تازه تازه خاک رو تعویض کردید نیازی نیست کوددهی رو از الان شروع کنید . میتونید کوددهی رو از اواسط یا اواخر اسفند ماه آغاز و با کود آهن کوددهی رو شروع کنید . کودی که خودتون دارید کود فسفر بالا هستش که اون رو هم میتونید بهار به بعد بهش بدید . دیگه نیازی به استفاده از هیومیک اسید نیست . کودی که خودتون دارید اگه دوز مصرفی اش روش نوشته نشده و اگر حالت پودر هستش یک قاشق چایخوری سرخالی در دو لیتر اب حل کنید و استفاده کنید اما اگر مایع هستش یک قاشق چایخوری در یک و نیم لیتر اب غلظت مناسبی هستش.
ارغوان غافری
یعنی دو لیتر اب که کود بهش اضافه شده در یه نوبت باید ب گیاه داده شه یعنی تو خاکش ریخته شه همش؟
کارشناس شماره ۱
ساقه های جوان زاموفیلیا معمولا کمی ظریفتر و رنگشان روشن تر هستش اما این ساقه بیش از حد زرد هستش , آیا محیط نگهداری گیاه گرم هستش ؟ و آیا سیستم گرمایشی پکیج هستش ؟
ارغوان غافری
نه گرمنیست تقریبا نزدیک بالکن هست گیاه بله پکیج هس من خواستم نزدیکتر ب در بالکن بزارم ترسیدم جاش عوض شه مشکل پیش بیاد یا نور زیادشه
کارشناس شماره ۱
بله زیاد نزدیم درب بالکن نگزارید چون ممکنه دچار تنش دمایی بشه . بهتره گلدان را در محیطی قرار بدید که نور زیاده از حد نباشه و دما ملایم باشه . گلدان برروی زمین و در کنار رادیاتور قرار نداشته باشه . آیا در کنار درب بالکن نور روی برگها میافتاد ؟