پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .بقیه ی برگهای سانسوریا تون از نوع سبز هستند ؟ یعنی ابلق نیستند ؟
دنیا زینالی
تعداد سوال: ۱
همه برگ ها از یک نوع هستند .
کارشناس شماره ۱
از کود خاصی استفاده کردید ؟ آبیاری به چه صورت انجام میشه ؟
دنیا زینالی
هفته ای یکبار ، به اندازه یکم کمتر از یک لیتر آب میدم . کود هم فقط یبار موقع خرید خود گل فروشی پای گل ریخت . الان 5 ماه هست که گذشته .
کارشناس شماره ۱
بعلت رطوبت زیاد و تهویه ی نامناسب به بیماری قارچی دچار شده .بهتره برگ ی که پوسیده شده رو جدا کنید و یکبار با سم مانکوزب گیاه رو سمپاشی کنید اگر سوال دیگه ای دارید بفرمایید در خدمتتون هستم
دنیا زینالی
سپاس از لطف و راهنماییتون . ببخشید یه سوال دیگه داشتم . دو تا از برگ های دیگه که قدشون بلنده دارن همینطور میشن.امکانش هست که از قسمتی که سالم هست برش بزنم و داخل خاک بکارم؟ یا ریشه نمیگیره؟
دنیا زینالی
اون برگ پوسیده رو جدا کردم . این هم عکس دو برگ دیگه هست که همونطور دارن میشن . قدشون بلنده حیفم میاد جدا کنم . همونطور که در سوال قبل پرسیدم امکانش هست که از قسمتی سالم هست برش بزنم و داخل خاک بکارم ؟
کارشناس شماره ۱
سلام مجدد . بله میتوانید از قسمتهای سالم برگ قلمه بگیرید و در آب یا خاک ریشه دار کنید .البته بعد از ریشه دار شدن جوانه های جدید به رنگ سبز خواهند بود .بهتره چون برگها در حال زرد شدن هستند و این روند تقریبا سرعت دارد , گیاه را از گلدان درآورده و وضعیت ریشه ها و زهکش ته گلدان را بررسی کنید .اگر بعد از انجام این کارها سوالی براتون پیش آمد بفرمایید تا راهنماییتون کنم
دنیا زینالی
سلام و عرض ادب بانو جان . بسیار ممنونم از توضیحات و راهنماییتان . چشم
کارشناس شماره ۱
خواهش میکنم میتونید تا رفع مشکل گیاه سانسوریاتون با ما از طریق همین تاپیک در ارتباط باشید
دنیا زینالی
سلام و عرض ادب بانو جان . ببخشید من طبق فرمایشتون گل رو از خاک خارج کردم . خاک گلدان رو زیر رو کردم و زهکش رو کنترل کردم . خاک همراه با کود جدید گرفتم . نصف از خاک قبلی ریختم و نصف خاک جدید که همراه با کود بود . فقط یه موضوع نگرانم کرده که مجدد باعث خراب شدن گیاه نشه . داخل خاک قبلی که داخل گلدان بود تعدادی کرم های ریز سفید رنگ بود ! داخل خاک سم زدیم مقداری از خاک جدید ریختیم و بعد گل گذاشتیم و مجدد از خاک جدید ریختیم . البته کمی پیاز گیاه خیس و نرم بود . نمیدونستم باید چیکار کنم . مجبور شدم گلدون رو موقتا پر کنم که گل خراب نشه تا به شما پیام بدم .
دنیا زینالی
سلام و عرض ادب بانو جان . ببخشید من طبق فرمایشتون گل رو از خاک خارج کردم . خاک گلدان رو زیر رو کردم و زهکش رو کنترل کردم . خاک همراه با کود جدید گرفتم . نصف از خاک قبلی ریختم و نصف خاک جدید که همراه با کود بود . فقط یه موضوع نگرانم کرده که مجدد باعث خراب شدن گیاه نشه . داخل خاک قبلی که داخل گلدان بود تعدادی کرم های ریز سفید رنگ بود ! داخل خاک سم زدیم مقداری از خاک جدید ریختیم و بعد گل رو گذاشتیم و مجدد از خاک جدید ریختیم .
کارشناس شماره ۱
از چه سمی برای از بین بردن کرمها استفاده کردید ؟
دنیا زینالی
اسمش رو فراموش کردم . گفتن برای از بین بردن شته و ... هست .
دنیا زینالی
و اون دو برگی که زرد و شل شده بودند که قدشون بلند بود رو از قسمت سالم بریدم و داخل خاک با بقیه برگها کاشتم .
کارشناس شماره ۱
این سم قارچ کش هستش و روی شته ها و حشرات تاثیری نداره برای از بین بردن کرمها و حشرات میتونید از دیازینون استفاده کنید .اگر سوال دیگه ای هست فرمایید تا راهنماییتون کنم
دنیا زینالی
ممنون از راهنماییتون .ببخشید اون دوتا برگی که از گیاه جدا کرده بودم و قسمت سالم رو بریدم و مجدد داخل خاک گذاشتم ، یکیش مجدد زرد و شل شد از قسمت پایین . این بار مجدد قسمتی که خراب شده بود رو برش زدم و گذاشتم داخل آب تا ریشه بزنه بعد داخل خاک بکارم . ایرادی نداره؟
کارشناس شماره ۱
لطفا بفرمایید کودی که تو ترکیب خاک استفاده کردید چه نوع کودی بوده و به چه اندازه با خاک ترکیب کردید ؟ منظورم نسبت خاک و کود هستش
کارشناس شماره ۱
خاکش خوبه .سعی کنید مدتی ابیاری و رطوبت و تهویه رو کنترل کنید ببینید باز برگها زرد میشن یا نه بهتره گلدان را در جایی قرار بدید که تهویه خوب باشه و دما هم زیاد بالا نباشه لطفا همچنان با ما در ارتباط باشید متشکرم
دنیا زینالی
سپاسگزارم از پاسخگویی و راهنماییتان چشم??
کارشناس شماره ۱
خواهش میکنم موفق باشید . لطفا اگر مشکل حل نشد اطلاع بدید تا راهنماییتون کنیم