پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فاطمه موسی رضا
تعداد سوال: ۳
تعداد بازدید ۴۴۵
سلام من گیاهم را حدود ۱ سال پیش از خودتون خریدم، همه چیز خوب بود. ۲ ماه است که جابجا شدیم. در منزل قبلی نزدیک گلدانم شوفاژ بود اما اینجا نه، گفتم شاید به خاطر سرماست و گلدان را کمی آن طرف تر نزدیک شوفاژ منتقل کردم، اما الان باز هم حدود ۲ هفته است که گیاهم بهتر نشده و برگ ها پژمرده و زرد می شوند. البته همه گیاه اینجوری نیست و برخی از قسمت ها پژمرده شده اما فکر می کنم داره زیاد می شه. آبیاری و تور هم به نظرم مشکلی نداره. لطفا راهنمایی کنید، ممنون
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .گاهی اوقات گیاهان بعلت جابجایی و نوسان دما مخصوصا در فصول سرد دچار تنش ناگهانی میشن . الان دمای محیط حدودا چند درجه است ؟
کارشناس شماره ۱
سنگریزه های روی خاک رو بردارید . چون گیاه ساقه های بلندی داره ممکنه این ساقه ها دیگه مثل قبل سرحال و شاداب نشن بهتره گیاه رو هرس کنید تا شروع به جوانه زایی کنه . ساقه های هرس شده رو میتونید به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و در اب یا خاک ریشه دار کنید .
فاطمه موسی رضا
غبارپاشی پتوس رو هم می تونید توضیح بدید، بخور سرد خوبه به عنوان غبارپاشی؟
فاطمه موسی رضا
هرس کردن پتوس رو هم می شه بگید، ممنون می شم
کارشناس شماره ۱
نه بخور سرد نیازی نیست . اگه محیط گرمه هر چند روز یکبار از فاصله ی دور ، روی گیاه آب اسپری کنید . برای هرس کردن هم باید ساقه های گیاه رو از زیر ِ محلِ رویش برگ قطع کنید تا بتونید از ساقه های قطع شده به عنوان قلمه استفاده کنید . میتونید ساقه ها رو داخل اب قرار بدید و وقتی ریشه ها یکی دو سانت شدند ، قلمه ها رو به خاک منتقل کنید .