پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ارغوان غافری
تعداد سوال: ۷
تعداد بازدید ۳۹۴
سلام ببخشید با کارشناس شماره ۱ میخواستم صحبت کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۱
سلام وقت بخیر بفرمایید در خدمتتونم
کارشناس شماره ۱
ساقه رو قطع کنید تا جوانه زودتر بالا بیاد .
ارغوان غافری
با قطع شدن ساقه به جوانه اسیبی نمیرسد؟و نیازی هس رو ساقه قطع شده سم زده شود؟
کارشناس شماره ۱
نه اسیبی نمیرسه . میتونید کمی پودر قارچ کش بزنید . یا پودر زغال و یا پودر دارچین ، انتهای ساقه ای که قطع کردید بعد از مدتی پوسیده میشه و باید از خاک درش بیارید .
ارغوان غافری
ند تا ساقه ای ک قبلا قطع کردیم هم هس هنوز تو خاک و اینکه کلا این ساقه کرفتیم ک قطع کنیم با دست خودش قطع شد خشک شده بود انگار تمسدونم هنوزم چرا گیاه از بین رفت واقعا شرایط رسیدگیش نرمال بود الان کاری نییاز هست انجام بدم؟
کارشناس شماره ۱
فعلا فقط مراقب آبیاری باشید تا جوانه ی جدید زودتر بالا بیاد و برگ باز کنه . آخرین باری که کود آهن دادید کی بوده ؟
ارغوان غافری
تا بحال کود اهن ندادم کودی دادم ک عکسشو ارسال کردم برام فرستادین ولی موجود نداشت اینجا گفتین خاک تازه عوض شده کود ندم
ارغوان غافری
امکان هست باز جوونه بزنه
کارشناس شماره ۱
بله قطعا بازم جوانه میزنه مخصوصا بهار به بعد سرعت جوانه زایی بیشتر میشه . میتونید کوددهی با کود کلات آهن رو با دوز کم شروع کنید ماهی یکبار فعلا کافیه .
ارغوان غافری
از کی شروع کنم؟میشه لطفا بازم برام بفرستین چه گودی تهیه کنم و اینکه فرمودین دستورش چه جوری هس چون من پیمانه ندارم
ارغوان غافری
چقدر یعنی انجام بدم؟یعنی بمونه تو بطری هر یه ماه یه بار انجام بشه؟خراب نمیشه کود بمونه؟زمان کود وهی هن باید طوریی باشه از زبر گلدون خارح شه؟
کارشناس شماره ۱
بهتره کود رو کمتر درست کنید که اضافه نیاد. میتونید نصف مقداری که بیان شد رو درست کنید ، کود اهن رو شبها به گیاه بدید .
ارغوان غافری
ماهی یه بار؟حتما لازم انجام بشهدمن باز میترسم اتفاقی بیفته
کارشناس شماره ۱
کود آهن برای سرسبزی و استقامت برگها لازمه . اگه دوز مصرفی رو درست استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد .
ارغوان غافری
خب نصف قاشق چای خوری در یک و نیم اب همش تمومنمیشه ک زیاده میمونه یعنی بمونه ماه بعد هم همونو استفاده کنم؟و اینکه از زیرگلدات خارج شود مثل ابیاری؟
کارشناس شماره ۱
میتونید نصف این مقدار رو درست کنید . به اندازه ای در گلدان کود بریزید که مطمئن بشید به ریشه رسیده باشه ، بله زمانی که نوبتِ آبیاری رسیده بهش آب و کود بدید .