پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

شهاب کریمی

تعداد سوال: ۱

زرد شدن برگهای شاخه های کوچک زاموفیلیا و خشک شدن کامل شاخه ویژه

تعداد بازدید ۵۱۱

من یک گیاه زاموفیلیا به مدت ۹ ماه خریداری کردن سه چهر ماهی میشه برگهای شاخه های کوچکترش زرد میشه و شاخه کلا خشک میشه.. آبیاری هم هر ده روز انجام میدم. الان به نظرتون چیکار بکنم .. نیاز هست خاکش عوض بشه؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۰-۲۹ ۱۷:۴۵:۴۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر ، ایا بین دو آبیاری خشک بودن خاک ، در عمق گلدان رو با سیخ چوبی تست میکنید ؟ در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟

۱۴۰۰-۱۰-۳۰ ۰۱:۱۹:۱۳

شهاب کریمی

نه با سیخ چوبی تست نمی کنم فقط در حدود ۱۰ تا ۱۲ روز روی سطح خاک میبینم خشک هست آبیاری به مقدار نیم لیتر انجام می دهم... آیا این برگها که سرش در حال زرد شدن هست میشه کاری کرد؟ اینم عکس از نمای کلی گلدان

۱۴۰۰-۱۰-۳۰ ۰۷:۰۰:۳۱

شهاب کریمی

نه با سیخ چوبی تست نمی کنم فقط در حدود ۱۰ تا ۱۲ روز روی سطح خاک میبینم خشک هست آبیاری به مقدار نیم لیتر انجام می دهم... آیا این برگها که سرش در حال زرد شدن هست میشه کاری کرد؟ اینم عکس از نمای کلی گلدان

۱۴۰۰-۱۰-۳۰ ۰۷:۰۱:۲۵

شهاب کریمی

اینم نمای کلی از گلدان

۱۴۰۰-۱۰-۳۰ ۰۷:۰۲:۲۵

شهاب کریمی

اینم نمای کلی از گلدان

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۰-۳۰ ۰۷:۰۴:۴۸

کارشناس شماره ۱

بهتره مدتی از گیاه به این شیوه نگهداری کنید . محیطش گرم باشه و قبل از آبیاری حتما خشکی خاک رو با سیخ چوبی تست کنید حداقل تا یک سوم از عمق گلدان باید خشک باشه . در صورتی که خاک خشک بود آبیاری رو انجام بدید . اما چون گیاه در حال زرد کردن ررگ هستش ، اگه احساس کردید که روند زردشدن داره سرعت بیشتری پیدا میکنه ، حتما گیاه رو کاملا از خاک دربیا ید و سلامت ریشه ها رو چک کنید .

۱۴۰۰-۱۱-۰۱ ۰۷:۲۸:۲۵

شهاب کریمی

محیط نگهداری گرم هستش و با دو بند انگشت خاک رو تست می کنم و بعد خشک بودش آب میدهم. ولی طریقه تست کردن با سیخ چوبی رو نمیدونم.

۱۴۰۰-۱۱-۰۱ ۱۰:۰۴:۲۴

شهاب کریمی

آیا نگهداری گیاه شامادورا و یوکا هم مثل همین گیاه هست ؟؟؟اگر ممکنه یک توضیح کوتا درباره نگهداری این گیاه ها بکید

۱۴۰۰-۱۱-۰۱ ۱۰:۰۵:۴۱

شهاب کریمی

و سوال بعدی آیا استفاده از تقویت کننده توی زمستان مشکلی به وجود نمیاره برای زاموفیلیا؟؟؟،

۱۴۰۰-۱۱-۰۱ ۱۰:۰۶:۳۰

کارشناس شماره ۱

به زاموفیایا فعلا ماهی یکبار کود کلات آهن بدید اما از بهار به بعد دو هفته یکبار کوددهی رو انجام بدید . یوکا گیاهی نوردوست هستش و به هوای تازه و آبیاری متوسط و نور زیاد نیاز داره اما شامادورا کاملا سایه دوسته و اب باید زمانی بدید که خاک گلدون خشک شده باشه . رطوبت بیشتری هم نیاز داره . میتونید براش جزیره بسازید .

۱۴۰۰-۱۱-۰۱ ۲۳:۰۸:۲۶

شهاب کریمی

آیا میشه به این گلدونم که گیاهش زاموفیلیا هستش تعدادی دیگه زاموفیلیا اضافه کنم که پرتر نشون بده یا این امکان وجود نداره دو گلدون جدا باهم در یک گلدان باشن؟؟؟؟؟

۱۴۰۰-۱۱-۰۳ ۲۳:۰۸:۴۷

کارشناس شماره ۱

قلمه نمیتونید اضافه کنید اما اگه گیاهتون ریشه دار باشه میتونید اینکارو انجام بدید .

۱۴۰۰-۱۱-۰۳ ۲۳:۲۶:۱۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@