پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
مهسا صمصامی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۵۷۳
سلام من حدود سه هفته هستش که بنسای جینسینگ هدیه گرفتم که خاکش رو هم تازه عوض کرده بودن، ولی الان شروع کرده به زرد و قهوه ای شدنه برگاش و ریختن ، و اینکه روی بعضی برگا سوراخ ایجاد شده(توی عکس مشخصه) الان جاشو عوض کردم و جای پرنور تر گذاشتم، ممنون میشم راهنماییم کنین. برگایی که ریخته میشه رو کلا جدا کنیم؟ برای سالم موندش از چه چیزی استفاده کنیم؟
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر حالت چسبناک هم سطح برگ هامیبینید؟
مهسا صمصامی
خیر حالت چسبناک نیست
کارشناس شماره ۲
ببینید داخل اون برگ هایی که حالت لوله شدند چک کنید حالت تارعنکبوت یابرجستگی ریز سیاه رنگ میبینید؟
مهسا صمصامی
نه تار عنکبوت نیستش فقط یه حالت مثل گرده سفید هستش،این عکسشه ، البته من برگای زرد شده رو جدا کردم
کارشناس شماره ۲
بله این قارچ هست سفیدک پودری برای کنترلش نیاز به سم قارچکش برپایه مس دارید مثل سم بردوفیکس یااکسی کلرور مس دوبار به فاصله ۷ روز اسپری کنید و اصلا گیاهتون رو غبار پاشی نکنید برای تامین رطوبتش یاجزیره درست کنید یاازدستکاه بخور سرد استفاده کنید
مهسا صمصامی
یعنی آب رو به طور مستقیم به خاک ندم فقط جزیره یا بخور آب سرد بدم؟ تا چه مدت اینطوری آبیاریش کنم ؟
کارشناس شماره ۲
نه نه آب به گیاهتون بدید برای تامین رطوبت به گیاه آب نپاشید و با دستگاه بخور و جزیره رطوبتش رو تامین کنید برای ابیاری هرزمان یک سوم خاکش خشک بود ابیاری کنید
کارشناس شماره ۲
ببینید این قارچکش برای لکه برگی ها خوبه ولی برای سفیدک خیلی وقت ها جواب نمیده شما یک نوبت دو گرم در یک لیتر اب حل کنید و اسپری کنید و به اندازه لکه ها و پیشروی علایم دقت کنید اگر علایم بیشتر شد نشون دهنده این هست که قارچکش اثر گذار نبوده و باید قارچکش بردوفیکس یا اکسی کلرور مس استفاده کنید کود هم این کود مایع و رقیق هست کودهای جلبک دریایی و امینو اسید هم در کنارش استفاده کنید بعد از درمان کامل گیاهتون تا زمانیکه گیاه بیمار هست کوددهی نکنید