پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مهسا صمصامی

تعداد سوال: ۱

زرد شدن و ریختن برگ ویژه

تعداد بازدید ۵۷۳

سلام من حدود سه هفته هستش که بنسای جینسینگ هدیه گرفتم که خاکش رو هم تازه عوض کرده بودن، ولی الان شروع کرده به زرد و قهوه ای شدنه برگاش و ریختن ، و اینکه روی بعضی برگا سوراخ ایجاد شده(توی عکس مشخصه) الان جاشو عوض کردم و جای پرنور تر گذاشتم، ممنون میشم راهنماییم کنین. برگایی که ریخته میشه رو کلا جدا کنیم؟ برای سالم موندش از چه چیزی استفاده کنیم؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۱-۰۴ ۱۱:۵۷:۳۱

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر حالت چسبناک هم سطح برگ هامیبینید؟

۱۴۰۰-۱۱-۰۴ ۱۳:۲۹:۵۱

مهسا صمصامی

خیر حالت چسبناک نیست

۱۴۰۰-۱۱-۰۴ ۱۶:۰۵:۲۹

کارشناس شماره ۲

ببینید داخل اون برگ هایی که حالت لوله شدند چک کنید حالت تارعنکبوت یابرجستگی ریز سیاه رنگ میبینید؟

۱۴۰۰-۱۱-۰۴ ۲۳:۰۶:۳۳

مهسا صمصامی

نه تار عنکبوت نیستش فقط یه حالت مثل گرده سفید هستش،این عکسشه ، البته من برگای زرد شده رو جدا کردم

۱۴۰۰-۱۱-۰۴ ۲۳:۵۰:۵۸

مهسا صمصامی

نه تار عنکبوت نیستش فقط یه حالت مثل گرده سفید هستش،این عکسشه ، البته من برگای زرد شده رو جدا کردم

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۱-۰۵ ۰۰:۰۹:۲۶

کارشناس شماره ۲

بله این قارچ هست سفیدک پودری برای کنترلش نیاز به سم قارچکش برپایه مس دارید مثل سم بردوفیکس یااکسی کلرور مس دوبار به فاصله ۷ روز اسپری کنید و اصلا گیاهتون رو غبار پاشی نکنید برای تامین رطوبتش یاجزیره درست کنید یاازدستکاه بخور سرد استفاده کنید

۱۴۰۰-۱۱-۰۶ ۰۰:۲۲:۳۳

مهسا صمصامی

یعنی آب رو به طور مستقیم به خاک ندم فقط جزیره یا بخور آب سرد بدم؟ تا چه مدت اینطوری آبیاریش کنم ؟

۱۴۰۰-۱۱-۰۶ ۱۱:۴۸:۴۸

کارشناس شماره ۲

نه نه آب به گیاهتون بدید برای تامین رطوبت به گیاه آب نپاشید و با دستگاه بخور و جزیره رطوبتش رو تامین کنید برای ابیاری هرزمان یک سوم خاکش خشک بود ابیاری کنید

۱۴۰۰-۱۱-۰۶ ۲۱:۲۸:۴۳

مهسا صمصامی

من برای تهیه سم های گفته شده به همون جایی که جینسینگ را خریده بودم مراجعه کردم و این سمهارو خواستم گفتن که اینها خیلی قوی هستن و این قارچ کش و کود رو پبشنهاد دادن

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۱-۰۶ ۲۳:۵۸:۰۷

کارشناس شماره ۲

ببینید این قارچکش برای لکه برگی ها خوبه ولی برای سفیدک خیلی وقت ها جواب نمیده شما یک نوبت دو گرم در یک لیتر اب حل کنید و اسپری کنید و به اندازه لکه ها و پیشروی علایم دقت کنید اگر علایم بیشتر شد نشون دهنده این هست که قارچکش اثر گذار نبوده و باید قارچکش بردوفیکس یا اکسی کلرور مس استفاده کنید کود هم این کود مایع و رقیق هست کودهای جلبک دریایی و امینو اسید هم در کنارش استفاده کنید بعد از درمان کامل گیاهتون تا زمانیکه گیاه بیمار هست کوددهی نکنید

۱۴۰۰-۱۱-۰۷ ۱۰:۵۸:۲۷
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@