پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
saghar moghtasedi
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۵۱۲
سلام وقت بخیر، من یه گل پتوس دارم که چند وقته برگهاش خیلی زرد میشه، هم برگ های قدیمی، هم برگ های نسبتا جدید و بالایی. توی چندتا سایت خوندم نوشته بود احتمال پوسیدگی به خاطر آب زیاد هست ولی بازم نمیدونم. خیلی نگرانم نمیدونم باید چیکار کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا عکس کاملِ گیاه رو ارسال کنید و بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورته ؟
saghar moghtasedi
saghar moghtasedi
اینم عکس از خود گل
کارشناس شماره ۱
عکس کامل آپلود نشده لطفا دوباره ارسال کنید یا از طریق واتس اپ عکس را به همراه نام کاربری به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟ آیا آب به راحتی در خاک نفوذ و از زهکش خارج میشه ؟ آیا بین دو آبیاری خاک گلدون خشک میشه ؟
saghar moghtasedi
تقریبا ۱۰ رو یکبار آب میدیم ولی زیر گلدونیش مناسب نیست و آب خارج نمیشه و چون خیلی بلند شده شاخه هاشو چسبوندیم به دیوار بنابراین نمیتونستیم موقع آب دادن بذاریم تو بالکن یا...، الن من میخواستم ببینم باید گلدون و خاکش رو عوض کنم؟ یا اینکه اگه زیر گلدونیشو فقط عوض کنم اوکیه؟چون نمیدونم از داخل ریشش پوسیده یا نه
کارشناس شماره ۱
چون وضعیت ریشه مشخص نیست بهتره ریشه چک بشه ، البته باید ساقه هاش رو هم کوتاه کنید چون با دراوردن گیاه از خاک یا تعویض خاک ، ساقه های بلندش حالت پژمرده میشن و ممکنه به حالت اولیه برنگردن ، اول ساقه ها رو هرس کنید بعد ریشه رو چک کنید ساقه های هرس شده رو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و در آب ریشه دار کنید . وقتی نوک ریشه زد میتونید اونها رو به گلدون اصلی منتقل کنید .
saghar moghtasedi
خیلی ممنون??❤
کارشناس شماره ۱
موفق باشید