پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
رخسانه
تعداد سوال: ۳
تعداد بازدید ۵۳۵
مدتی پیش از ساقه دیفن باخیای من انشعاب جدید زد که رشد کرده ام مدتی هست که برگهای که زده باز نمیشه و برگهای ساقه اصلی هم که زده میشه باز نمیشن و همونجور لوله باقی موندن چوار باید بکنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت هستش ؟
رخسانه
تابستونا هر ۵ روز ابیاری میکردم الان که زمستونه هر ۱۰ روز یکبار اب میدم
رخسانه
عکس رو ضمیمه کردم
کارشناس شماره ۱
سعی کنید بین دو آبیاری خاک گلدون رو از نظر خشکی حتما تست کنید . در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟ آیا از ته گلدان آب خارج میشه ؟
رخسانه
بله خارج میشه زهکشیش مناسبه وقتی سطح خاک اندازه ۳ سانت خشکه ابیاری میکنم فقط نمیدونم شاید چون دوتا تنه ساقه شده باعث شده رشد و باز شدن برگ رو تحت تاثیر گذاشته
کارشناس شماره ۱
اگه برگهایی که باز نمیشن حالت چین خورده هم داشته باشن میتونه نشانه ی وجود آفت هم باشه . آیا این حالت رو در برگهای لوله شده مشاهده میکنید ؟ نور محیط چه وضعیتی داره ؟ آیا گیاه در کنار پنجره ی نورگیر قرار داره ؟
رخسانه
از نظر افت چک کردم چیزی ندیدم از نظر نوری نور غیر مستقیم هستش و محیطش نه گرمه نه سرد
کارشناس شماره ۱
بعضی از لارو ها انقدر ریز هستند که دیده نمیشن اگه برگهای جوان حالت چین خوردگی هم داره بهش یکبارسم کنفیدور بزنید. سمپاشی رو در داخل منزل انجام ندید . اما علت اینکه گیاه برگ جدید نمیده اینه که الان فصل رشد نیست و در زمستان ، اکثر گیاهان آپارتمانی رشدشون کند و یا متوقف میشه . اگه گیاه از پنجره فاصله ی زیادی داره کمی فاصله رو کم کنید . و اگه خاکش سفت و متراکمه بهار خاک رو تعویض کنید .
رخسانه
ممنون چه نوع خاکی بدم
کارشناس شماره ۱
ترکیبی از خاکبرگ و کمی پیتماس مناسب هستش
رخسانه
ممنون از راهنماییتون
کارشناس شماره ۱
موفق باشید