پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

نیلوفر محمدی

تعداد سوال: ۱

گیاه مارانتا ویژه

تعداد بازدید ۲۹۴

سلام عرض ادب و ممنون از وقتی که میگذارید من یه گیاه مارانتا هدیه گرفتم ، حدود ۳هفته هست که دارمش محل قرار گیری : پنجره جنوبی که روزها نور غیرمستقیم میخوره آبیاری: سطح خاک که خشک میشه بهش آب میدم،معمولا ۳،۴ روز یکبار براش جزیره هم درست کردم بخور هم شب‌ها براش روشن میکنم زهکشی چک شده و آب خارج میشه گلدانش رو هم من تعویض نکردم، با همین گلدان هدیه گرفتم دمای اتاق هم ۲۲،۲۳ هست اولش کلی گل داشت😭اما گل‌هاش خشک شد و نوک برگ هاش سوخته متاسفانه😭 چیکار باید بکنم

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۱-۰۸ ۲۳:۴۷:۵۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر سپاس ازلطف و همراهی شما با کافه گلدون . خانواده ی مارانتا نگیاهانی رطوبت دوست هستند . از نظر نور نیازی نیست خیلی نزدیک به پنجره باشند نور معمولی اتاق براشون کافیه . نور زیاد ، گرما یا سرمای زیاد ، کمبود رطوبت و ابیاری باعث خشکی نوک برگها میشه . بهتره گلدان را در مکانی با تهویه ی بهتر و دمای کمی خنکتر و نور ملایم در حد سایه ، قرار بدید . جزیره خوبه اما اگه با وجود جزیره بازم حاشیه ی برگها خشک میشه بهتره هر چند روز یکبار هم غبارپاشی انجام بدید .

۱۴۰۰-۱۱-۰۹ ۰۷:۳۷:۱۰

نیلوفر محمدی

تعداد سوال: ۱

یعنی به خاطر کمبود رطوبت حاشیه ها خشک شده؟؟ آخه آبیاریش منظم هست و دستگاه بخور هم روزی یک ساعت روشن میکنم براش

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۱-۰۹ ۱۳:۵۴:۳۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@