پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

شاهده ترابی زاده

تعداد سوال: ۷

بیماری پتوس ویژه

تعداد بازدید ۹۴۲

سلام، مشکل این پتوس چیه؟ :((، مال خودم نیست، شرایط نگهداری ش رو نمیدونم. ولی جایی ک هست تهویه هوا نداره

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۱-۱۰ ۱۶:۴۸:۴۲

شاهده ترابی زاده

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۱-۱۰ ۱۷:۱۳:۰۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر . تهویه ی نامناسب محیط و افراط و تفریط در آبیاری باعث سوختگی برگهاو بیماری شده . در زمان آبیاری چقدر آب در گلدان ریخته میشه و گیاه از نظر نور چه شرایطی داره ؟

۱۴۰۰-۱۱-۱۱ ۰۰:۳۱:۳۰

شاهده ترابی زاده

ظاهرا هفته ای یک بار ابیاری انجام میدن، وقتی سیخ چوبی خشک بیرون بیاد از تو خاک. ببخشید این آفت ها چین؟ چه کاری باید انجام بشه؟توی این فضای تارمانندشون حرکت هم میکنند:(((گیاه کروتون هست،تقریبا سه هفته میشه که هدیه گرفتن

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۱-۱۲ ۰۰:۱۱:۳۰

کارشناس شماره ۱

کنه هستش . تمیز نگه داشتن برگها باعث پیشگیری از شیوع این آفت میشه . پتوس رو از خاک دربیارید و وضعیت ریشه ها و زهکش ته گلدان را چک کنید .

۱۴۰۰-۱۱-۱۲ ۱۲:۰۶:۵۸

شاهده ترابی زاده

چشم برای پتوس اون کار رو انجام میدم. برای کروتون چی؟ سمپاشی لازم نیست؟

۱۴۰۰-۱۱-۱۲ ۱۲:۵۰:۱۸

کارشناس شماره ۱

فعلا یه مدت زیر و روی برگها و ساقه رو تمیز نگه دارید و اجازه ندید غبار روش بشینه . با دستمال نمدار تمیز کنید .اگه بعد از مدتی دوباره آفت رو مشاهده کردید میتونید با سم کنه کش یکبار سمپاشی انجام بدید .سمپاشی را دور از نور و در فضای ازاد انجام دهید و در هنگام سمپاشی از ماسک و دستکش استفاده کنید . بعد از سمپاشی گیاه باید در شرایط مناسبی قرار بگیرد .اگر نحوه ی نگهداری از نظر رطوبت و دما مانند قبل باشد و کنترل نشود نه تنها سمپاشی تاثیری نخواهد داشت بلکه موجب میشود گیاه دوباره به همان آفت دچار شود .

۱۴۰۰-۱۱-۱۲ ۲۲:۲۶:۰۸

شاهده ترابی زاده

سلام وقت به خیر.یه سوال درباره درخت توت داشتم، توی حیاط خانه مادرم درخت توتی بود که تابستان گذشته خشک شد و همه برگهاش ریخت، میخواستم بدونم باید چکار کنم که دوباره جوانه بزنه و برگ جدید بده؟ امیدوارم دیرنشده باشه:((( شهر اهواز هستم

۱۴۰۰-۱۲-۰۶ ۰۷:۰۲:۲۷

کارشناس شماره ۱

سلام وقتتون بخیر . قسمتهایی از ساقه رو قطع کنید و ببینید بافت زنده داره یا خیر ؟

۱۴۰۰-۱۲-۰۶ ۲۳:۱۰:۰۳

شاهده ترابی زاده

سلام وقت به خیر، این گیاه شفلرا چه مشکلی براش پیش اومده؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۲-۱۴ ۱۴:۳۶:۰۳

کارشناس شماره ۱

سلام وقت بخیر کنه داره ، نحوه ی آبیاری به چه صورته ؟ سوختگی برگها یا بعلت آبیاری نادرسته یا تهویه ی نامناسب و بیماری قارچی ؟ تهویه ی محیط چه وضعیتی داره ؟

۱۴۰۱-۰۲-۱۵ ۰۸:۰۸:۲۴

شاهده ترابی زاده

سلام، تهویه ی محیط اصلا خوب نبود که سعی کردم درستش کنم، و به فاصله 7 روز دو مرتبه با سم دیازینون سمپاشی کردم، اما همچنان آثار کوچکی از سوختگی برگ ها و نشونه های اولیه ی کنه هست :/ چند ساعت از روز جلوی وزش باد سرد باشه براش خوبه؟

۱۴۰۱-۰۳-۱۰ ۲۳:۲۵:۵۵

شاهده ترابی زاده

این سانسوریا چه طور؟ نمی دونم چرا از بیخ شروع می‌کنه به پوسیده شدن و خشک شدن:((اینم قارچ کش لازم داره؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۳-۱۰ ۲۳:۳۲:۰۴

کارشناس شماره ۱

در مورد شفلرا ، اصلا نباید در معرض جریان هوای سرد قرار داشته باشه . برای دفع کنه باید از سم ابامکتین استفاده کنید اما میتونید با تمیز نگه داشتن برگها از هجوم کنه ها جلوگیری کنید . سمپاشی بیش از اندازه باعث مقاوم شدن آفت میشه .

۱۴۰۱-۰۳-۱۱ ۰۷:۵۱:۴۵

کارشناس شماره ۱

سانسوریا ، قارچی شده بعلت رطوبت زیاد و تهویه ی نامناسب ، گیاه رو از خاک خارج کنید و ریشه ها رو چک کنید اگه پوسیدگی داشت قسمتهای پوسیده رو جدا کنید و بعد مجددا گیاه را در خاک تازه و گلدانی کوچکتر بکارید ، روی سطح خاک سنگریزه قرار ندید .

۱۴۰۱-۰۳-۱۱ ۰۷:۵۴:۳۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@