پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . تهویه ی نامناسب محیط و افراط و تفریط در آبیاری باعث سوختگی برگهاو بیماری شده . در زمان آبیاری چقدر آب در گلدان ریخته میشه و گیاه از نظر نور چه شرایطی داره ؟
شاهده ترابی زاده
تعداد سوال: ۷
کارشناس شماره ۱
کنه هستش . تمیز نگه داشتن برگها باعث پیشگیری از شیوع این آفت میشه . پتوس رو از خاک دربیارید و وضعیت ریشه ها و زهکش ته گلدان را چک کنید .
شاهده ترابی زاده
چشم برای پتوس اون کار رو انجام میدم. برای کروتون چی؟ سمپاشی لازم نیست؟
کارشناس شماره ۱
فعلا یه مدت زیر و روی برگها و ساقه رو تمیز نگه دارید و اجازه ندید غبار روش بشینه . با دستمال نمدار تمیز کنید .اگه بعد از مدتی دوباره آفت رو مشاهده کردید میتونید با سم کنه کش یکبار سمپاشی انجام بدید .سمپاشی را دور از نور و در فضای ازاد انجام دهید و در هنگام سمپاشی از ماسک و دستکش استفاده کنید . بعد از سمپاشی گیاه باید در شرایط مناسبی قرار بگیرد .اگر نحوه ی نگهداری از نظر رطوبت و دما مانند قبل باشد و کنترل نشود نه تنها سمپاشی تاثیری نخواهد داشت بلکه موجب میشود گیاه دوباره به همان آفت دچار شود .
شاهده ترابی زاده
سلام وقت به خیر.یه سوال درباره درخت توت داشتم، توی حیاط خانه مادرم درخت توتی بود که تابستان گذشته خشک شد و همه برگهاش ریخت، میخواستم بدونم باید چکار کنم که دوباره جوانه بزنه و برگ جدید بده؟ امیدوارم دیرنشده باشه:((( شهر اهواز هستم
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر . قسمتهایی از ساقه رو قطع کنید و ببینید بافت زنده داره یا خیر ؟
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر کنه داره ، نحوه ی آبیاری به چه صورته ؟ سوختگی برگها یا بعلت آبیاری نادرسته یا تهویه ی نامناسب و بیماری قارچی ؟ تهویه ی محیط چه وضعیتی داره ؟
شاهده ترابی زاده
سلام، تهویه ی محیط اصلا خوب نبود که سعی کردم درستش کنم، و به فاصله 7 روز دو مرتبه با سم دیازینون سمپاشی کردم، اما همچنان آثار کوچکی از سوختگی برگ ها و نشونه های اولیه ی کنه هست :/ چند ساعت از روز جلوی وزش باد سرد باشه براش خوبه؟
کارشناس شماره ۱
در مورد شفلرا ، اصلا نباید در معرض جریان هوای سرد قرار داشته باشه . برای دفع کنه باید از سم ابامکتین استفاده کنید اما میتونید با تمیز نگه داشتن برگها از هجوم کنه ها جلوگیری کنید . سمپاشی بیش از اندازه باعث مقاوم شدن آفت میشه .
کارشناس شماره ۱
سانسوریا ، قارچی شده بعلت رطوبت زیاد و تهویه ی نامناسب ، گیاه رو از خاک خارج کنید و ریشه ها رو چک کنید اگه پوسیدگی داشت قسمتهای پوسیده رو جدا کنید و بعد مجددا گیاه را در خاک تازه و گلدانی کوچکتر بکارید ، روی سطح خاک سنگریزه قرار ندید .