پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نیما راستکار
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۷۵
سلام وقت بخیر یک هفته ای هست که زامیفولیا تهیه کردم که از ابتدا چندتا برگش موج دار بود و خوردگی داشت . یک قلاف جدید باز نشده داره که تو خونه بررسی کردم و دیدم که اون قلاف هم بنظره بعضی از برگهاش خورده شدند یا لکه دارند.که علتو از فروشنده در خصوص آفت جویا شدم گفتند مشکلی نیست!! اما بنظره من یک آفت هست، در تنه اصلی و زیره برخی از برگ ها که خورده شدند ضایعاتی دیده میشه لطفا راهنمایی بفرمایین چون هدیه روز مادر هست و واقعا دوس ندارم هدیه ای که دادم خراب بشه. تعدادی عکس هم از ضایعات ساقه و برگ های خورده سده تهیه کردم اما متاسفانه اینجا گویا تنها یک تصویر میشه آپلود کرد، چجوری سایر تصاویرو خدمتتون ارسال کنم؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر بله گیاه آفت داره باسم کنفیدور دوبار با فاصله ی دو هفته سمپاشی انجام بدید . سمپاشی را در محیط باز و دور از نور زیاد و ترجیحا شب ، انجام بدید . میتونید از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ عکسها رو به همراه نام کاربری ارسال کنید .
نیما راستکار
ممنون از پاسخ گویی سریعتون، نحوه استفاده از سمی که فرمودینو دقیق تر می فرمایین لطفا؟ ۱.غلظت؟ ۲.نوع پاشش یعنی جوری باشه که چیکه کنه از رو گیاه داخل خاک مشکلی نیست؟ ۳.هم برگ ها و هم ساقرو سم پاشی کنم؟ ۴.برای قلافی که در حال باز شدن هست هم استفاده کنم؟ اگر سم وارد برگ هایی از غلاف که هنوز باز نشدن بشه مشکلی پیش نمیاد؟ عکس هارو خدمتتون ارسال می کنم بازم ممنون
کارشناس شماره ۱
گیاهتون علاوه بر آفت حشره به قارچ هم مبتلاست . تهویه ی محیط چه وضعیتی داره ؟ بهتره محیطش گرم و خشک باشه و گاهی اوقات بهش هوای تازه هم برسونید . محل نگهداری گلدان رو تغییر بدید . یکبار از قارچ کش کاربندازیم بصورت آبیاری استفاده کنید . برگهای آسیب دیده ترمیم نمیشن اما با بهبود وضعیت نگهداری , از آسیب دیدن جوانه های جدید جلوگیری میشه . اگه سوالی در این مورد دارید در خدمتتون هستم .سمپاشی را دور از نور و در فضای ازاد انجام دهید و در هنگام سمپاشی از ماسک و دستکش استفاده کنید . بعد از سمپاشی گیاه باید در شرایط مناسبی قرار بگیرد .اگر نحوه ی نگهداری از نظر رطوبت و دما مانند قبل باشد و کنترل نشود نه تنها سمپاشی تاثیری نخواهد داشت بلکه موجب میشود گیاه دوباره به همان آفت دچار شود .
نیما راستکار
ضمن تشکر از پاسختون گیاه کلا در محیط گلخونه بوده و ۱۰ روز هست که وارده منزل شده و در زمان ورود هم تمام این مشکلات وجود داشتند(یعنی این مشکلات در منزل بوجود نیومدند که در اولین پیامم خدمتتون توضیح دادم). شرایط نگهداریش در منزل هم کاملا گرم و خشک هست و گاها تهویه هوا هم صورت میگیره. *.هر چند روز و به چه مدتی تهویه بشه بهتره؟ در خصوص سم و قارچ کشی هم که فرمودین اگر بیشتر راهنمایی بفرمایین ممنون میشم. در خصوص سم کنفیدور که فرمودین ۲ بار به فاصله زمانی ۲ هفته: ۱.بصورت پاششی استفاده بشه؟ ۲.غلظت چقدر باشه؟ ۳.نوع پاشش؟ یعنی جوری باشه که چیکه کنه از رو گیاه داخل خاک مشکلی نیست؟ ۴.هم برگ ها و هم ساقرو سم پاشی کنم؟ ۵.برای قلافی که در حال باز شدن هست هم استفاده کنم؟ اگر سم وارد برگ هایی از غلاف که هنوز باز نشدن بشه مشکلی پیش نمیاد؟ در مورد قارچ کش کاربندازیم، غلظت هم بفرمایین ممنون می شم؟ و اینکه هیچ بخشی از گیاه که دارایه ضایعه هست حالت نرم نداره اصلا. ضمنا لطفا لکه های سفیدی که در تصاویر روی برگ ها رویت میشرو نادیده بگیرین تا جسارتا اون مورد باعث اشتباهتون در تشخیص نشه، اون مورد کثیفی هست و حاصل اسپری موادی بنام (براق کننده!!!!!!) توسط فروشنده برروی برگها در زمان خرید هست که با دستمال پاک میشه.
کارشناس شماره ۱
منظور از وجود بیماری قارچی ، لکه های سیاه رنگی بود که بصورت دایره روی بعضی از برگها مشاهده شده بود و منظور لکه های حاصل از املاح آب و کود و ...، نبود ، در مورد استفاده از سم ، چون دوز مصرفی شرکتهای تولید کننده با هم فرق داره بهتره در مورد دوزِ مصرفی ، به دستورالعمل ی که روی کود نوشته توجه کنید . معمولا یک قاشق چایخوری از مایع کود در یک لیتر اب غلظت مناسبی هستش اما باز هم ملاک ، دستورالعمل نوشته شده روی کود هستش .ابتدا سم حشره کش رو بصورت آبیاری و اسپری روی برگها و ساقه ، استفاده کنید و بعد از حدود یک هفته قارچ کش را بصورت آبیاری به گیاه بدید . در مورد تهویه ، هرزمان احساس کردید که محیط نگهداری حالت دم کرده داره ، حالا یا به علت پخت و پز و بخارات آشپزخانه و یا هر دلیل دیگه ، حتما پنجره را در روز یکی دو ساعت نیمه باز بزارید تا هوا تعویض بشه .