پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

نسیم رحیمیان

تعداد سوال: ۲

من گیاه دیفن باخیا دارم هر کارب میکنم برگهای پاینیش زرد میشه و از بین میره برگ جدید میزنه ولی زرد شدن برگهای پایین ادامه داره چه کار باید کرد؟ ویژه

تعداد بازدید ۴۰۶

گیاه من کنار پنجره هست میچرخونمش هر از گاهی برگهاشو دستمال مرطوب میکشم

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۱-۱۳ ۲۱:۵۹:۴۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر . لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورته ؟

۱۴۰۰-۱۱-۱۴ ۰۰:۵۱:۱۳

نسیم رحیمیان

من یه چوب فرو میکنم تو خاکش اگر خشک باشه سطحش بهش اب میدم معمولا میشه هفته ای یک بار یا دو بار

۱۴۰۰-۱۱-۱۷ ۱۴:۲۱:۵۹

کارشناس شماره ۱

در این فصل باید اجازه بدید بیشتر از سطح ، خاک خشک بشه . حداقل یک سوم خاک از بالا خشک باشه بعد بهش آب بدید جاش هم کمی خنک باشه

۱۴۰۰-۱۱-۱۷ ۱۴:۵۹:۴۷

نسیم رحیمیان

منم چوب تا یه حدی فرو میکنم ولی حال این گل خوب نمیشه نمیدونم چرا امکان داره دلیل دیگم داشته باشه

۱۴۰۰-۱۱-۱۷ ۱۵:۱۱:۳۴

کارشناس شماره ۱

چون گیاه الان در فصل استراحت قرار داره هر گونه تنش محیطی یا افراط و تفریط در ابیاری یا تنش های دمایی میتونه ، گیاه رو دچار آسیب کنه . از طرفی چون دیفن باخیا گیاهی هستش که ساقه داره ریزش برگهای پایینی به مرور طبیعی هستش و جای نگرانی نداره . فعلا کمی جاش رو خنک کنید و طبق مواردی که بیان شد آبیاری رو انجام بدید

۱۴۰۰-۱۱-۱۷ ۲۳:۵۰:۱۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@