پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
خانم بیات
تعداد سوال: ۳
تعداد بازدید ۶۸۹
با سلام . پتوس من یک ماهی هست که رشدش متوقف شده .. البته جوونه برگ میزنه ولی جوونه ها یا ناقص باز میشن و سیاه میشن یا بسیار کوچیک هستن و بعد سیاه میشن . البته اکثر برگهاش هم دچار سوختگی هستن . اینو بگم که توی آبیاری دقت میکنم که چند سانتی سطح خاک خشک بشه بعد آب میدم.علت چیه قارچ کش باید استفاده کنم... تصویر رو براتون میفرستم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . لطفا بفرمایید محیط از نظر دما و تهویه چه وضعیتی داره ؟ و در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟ لطفا عکسی از جوانه های جدید که دچار آسیب هستند نیز ارسال کنید
کارشناس شماره ۲
گلدون از نظر دما و تهویه به نظرم جای مناسبی هست از اولی که قلمه زدم و گیاه ۲۰ سانتی بود تا الان که شاخه هاش به حدود ۲، ۳ متر میرسه مکان تغییر نکرده ... آبیاری به اندازه ای هست که ۲ ،۳ سانت از خاک خشک شده باشه آبیاری می کنم داخل زیر گلدانی هم سنگ ریزه ریختن که اضافه آب خارج شود
کارشناس شماره ۲
گلدون از نظر دما و تهویه به نظرم جای مناسبی هست از اولی که قلمه زدم و گیاه ۲۰ سانتی بود تا الان که شاخه هاش به حدود ۲، ۳ متر میرسه مکان تغییر نکرده ... آبیاری به اندازه ای هست که ۲ ،۳ سانت از خاک خشک شده باشه آبیاری می کنم داخل زیر گلدانی هم سنگ ریزه ریختن که اضافه آب خارج شود
کارشناس شماره ۱
در این فصل اجازه بدید بین دو آبیاری خاک گلدون بیشتر خشک بشه . کمی گلدون رو از پنجره فاصله بدید تا سرمایی که از پنجره عبور میکنه به گیاه نرسه . سعی کنید محیط نوسان دما نداشته باشه . میتونید سرشاخه ها رو هرس کنید . سعی کنید تمام قسمتهای ضعیف رو حذف کنید . برگهای آسیب دیده و لکه دار رو هم قطع کنید . با ما از طریق همین تاپیک در ارتباط باشید و وضعیت گیاه رو اطلاع بدید .
کارشناس شماره ۱
اینکه نشانه ای از قارچ نمیبینید ؟ احتیاجی به قارچ کش نداره؟
کارشناس شماره ۱
نه فعلا نیازی نیست . باید آبیاری و دما رو کنترل کنید چون اگه این دو مورد کنترل نشه قارچ کش زدن ، تاثیری نداره .
خانم بیات
ممنونم از راهنماییتون ... یه نکته ای که شاید مهم باشه اینکه برگهای جدیدش معمولاً باز نمیشن و میسوزن و اگه هم باز بشن خییلی ریز هستن
کارشناس شماره ۱
خواهش میکنم ، یکبار به شاخه های جوان و سرشاخه ها سم حشره کش اسپری کنید . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندید
خانم بیات
منظورتون اینه که با یکی از این سه سم که معرفی کردین طبق دستور سم پاشی کنم؟؟
کارشناس شماره ۱
بله یکی کافیه