پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت هستش ؟
کاربر
تعداد سوال: ۲
با کنترل خاک سطح گلدان اگر نیاز داشته باشه آب میدم.... معمولا یک هفته ۱۰ روز یکبار
کاربر
این گلدان بزرگه و تقریبا ۱۰،۱۲ تا بازوی ۸ تا ۱۰ متری داره... طی سالیان گذشته مادرم ازش نگهداری می کرده و هیچوقت مشکلی نداشت.... ایشونمعمولا دمای خونه رو متناسب نگه می داشتن و از جهت تهویه هوا توجه داشتن.... چند ماهی هست که سفر رفتن و من ازش نگهداری می کنم... ابتدا برگاش زرد و حالت لاستیکی پیدا کرد از نظر مادر آب بهش کم داده بودم، کود ریشه زا و کود رشد گیاه تهیه کردم و بهش دادم... یکماهی بنده رفتم سفر و خانوم برادرم مراقبش بود. می گفت اوایل خیلی سرهحال و شاداب بود تا اینکه الان اینطور شده.... اول فکر کردم شاید کودها مشکل داشتن ولی به گلدان های دیگه پتوسم هم داوم مشکلی ندارن فقط این اینطور شده.
کارشناس شماره ۱
پاییز و زمستان پتوس به کوددهی نیازی نداره ، چون تهویه نامناسب بوده و گیاه در محیط بسته قرار داشته و چون ساقه ها بسیار بلند هستند برگشت گیاه به حالت اول زمان زیادی لازم داره چون الان در فصل رشد هم قرار نداریم و پتوس،رشدش تقریبا کند هستش . بهرحال الان تنها کاری که میتونید انجام بدید اینه که برگهای آسیب دیده رو قطع کنید و اگه نمیخواین ساقه رو کوتاه کنید باید به گیاه فرصت بدید تا دوباره جوانه ی جدید بزنه ، برای آبیاری هم اجازه بدید حداقل نیمی از گلدان خاکش خشک بشه و بعد سیرآبش کنید، حتما در روزهایی که هوا ملایمتر هستش پنجره ها رو برای تهویه باز کنید . فعلا از هیچ نوع سم یا کود ی استفاده نکنید چون ممکنه واکنش نشون بده .
کاربر
نزدیک یه پلاستیک دسته دار برگ زرد تا الان ازش کندم و همچنان این روند فعلا ادامه داشته... می ترسم کلا باطل بشه... صلاح می دونید ساقه هاش رو کوتاه کنم و قلمه بزنم به اصطلاح؟ فرمودید هیچگونه سم یا کودی ندم بهش، حتی قارچ کش؟
کارشناس شماره ۱
نه به کود یا سم نیازی نداره . چند وقته که خاک گلدان تعویض نشده ؟
کاربر
یکسالی میشه.
کارشناس شماره ۱
امسال بهار حتما گلدان را با گلدانی که یک سایز بزرگتر هستش تعویض کنید و در حین تعویض گلدان ریشه ها رو از نظر سلامت چک کنید .
کاربر
بله حتما. ممنون از راهنماییتون.
کارشناس شماره ۱
موفق باشید