پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
شراره یعقوبی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۴۷
زانفلیای من خوب بزرگ شده ولی ساقه هاخیلی بلنده و خودشو میندازه البته ساقه های کوتاه هم خیلی باز و خودسون به بیرون ول میده
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر عکس گیاهتون رو ارسال میفرمایید
شراره یعقوبی
چشم عکس میفرستم فقط به تازگی یعنی ۴-۵ روزه که برگهای یکی ازشاخه های قدیمی و بزرگ زردشده که احتمالا بخاطرآبیاری زیاد شده.
کارشناس شماره ۲
میتونید با یک بند نرم مثل روبان برگ ها رو بهم ببندید که یکم استحکامشون بیشتر بشه و البته جایی قرار بدید که نور خوب دریافت بکنه وقتی در سایه باشه گیاه رشد علفی و طولی داره
کارشناس شماره ۲
برگ ها زرد هم شدند؟
شراره یعقوبی
بله چنروری است که دوتاازشاخه های قدیمی برگهاش زرد شده به تازگی کود هم دادم حالا آیا باابن دوتاشاخه چکارکنم؟
کارشناس شماره ۲
چه کودی بهش دادید؟
شراره یعقوبی
متاسفانه اسمشونمیدونم ازگلفروشی برای گیاه زامفلیا خریدم. پودرقهوه ای رنگه و دستورش اینه کا به ازای هر۵ سانتیمتر ازقطر گلدان یک قاشق مرباخوری روی خاک بپاشیم و آبیاری کنیم یا در آبی که میخواهیم آبیاری کنیم مخلوط کنیم و گیاه را آبیاری کنیم و من حالت دوم راانجام دادم. البته زمانی که کوددادم بعضی ازبرگها کم رنگ به سمت زردشدن بودند فکرکردم باکوددادن جلوگیری کنم.
کارشناس شماره ۲
بله مهمه که از،چه نوع کودی استفاده میکنید و میزان استفاده کود ربطی به عمق خاک نداره به میزان خلوص و دوز کودبستگی داره مثلا ۵ گرم در یک لیتر که برای کودهای،مختلف متفاوت هم هست لطفا از این کوددیگه استفاده نکنید و براش از کودپتاس بالا و فسفر بالا ماهی یکبار بافاصله ۱۰ روز استفاده کنید
کارشناس شماره ۲
فقط یکی از ساقه ها زرد شدن؟
شراره یعقوبی
دوتاشاخه هردوقدیمی هستند و یکی ازآنها تعدادبرگ کمی داره. جالبه که در همین شرایطی که این برگهازرد شدند یک شاخه جدید خیلی خوب و خیلی بلند درآمده و الآن هم یک جوانه کوچولوی دیگه هم زده. عکس دوناشاخه زرد رو براتون میفرستم. و یه عکس هم ازشاخه جدید که خیلی بلنده.
کارشناس شماره ۲
بله این نشون میده ریشه و ریزوم اسیب ندیده و علت زرد شدن شاخه های قدیمی کمبود مواد غذایی و تنگ شدن جای ریشه هاست چند وقته گلدون تعویض نشده!
شراره یعقوبی
حدود یکسال و چندماه میشه
کارشناس شماره ۲
بله پاجوش ها نشان از سلامت ریشه ها هستند حتما کوددهی منظم انجام بشه و اوایل فروردین گلدون رو با گلدونی با یک سایز بزرگتر تعویض کنید سه ماه یکبار بهش اسید هیومیک بدید ماهی یکبار فسفر بالا ماهی یکبار پتاسم بالا
شراره یعقوبی
خیلی ممنون ازراهنمایی شما. آیا برای تعویض کلدان و خرید کود از مجموعه شما می تونم کمک بگیرم؟ فروشگاه هم دارید؟
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم بله حتما در قسمت منو محصولات هم گلدان و هم کود سم قابل خریداری هست