پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
النا نظری
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۵۲۲
سلام خسته نباشید، گل بونسایی دارم که یک مدت کلی از برگ هاش ریخت و حالا برگ هاش زرد و کمرنگ شده، حتی برگ های جدید هم در اومد ولی توی همون سایز کوچیک زرد شدن، گل بونسای رو به موقع آبیاری میکنم هفته ای یکبار، پشت پنجره هست و نور آفتاب دریافت میکنه، و اسپری آب هم میزنم، نمیدونم مشکلش کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید، عکسش هم میفرستم براتون
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر گیاهتون کمبود مواد غذایی به شدت داره اصلی ترین کمبودش هم کمبوده اهنه لینک محصولات مورد نیازشو براتون میزارم و درکنارش سه ماه یکبار هیومیک اسید ماهی یکبار جلبک دریایی دوماه یکبار امینو اسید و دوماه یکبار اهن استفاده کنید وقبل استفاده پشت و روی برگ هایک پنبه بکشید ببینید دونه سیاه روش میشینه؟
النا نظری
تعداد سوال: ۱
سلام مجدد، خیر دونه سیاه نمیشینه فقط این ۴محصولی که فرمودید این ماه تهیه کنم و ۴تا رو همزمان استفاده کنم موردی نداره؟ در یکروز یا روزهای متفاوت؟ ممنون میشم یک توضیحی بدید
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
خواهش میکنم نه محصولات با فاصله استفاده بشه اول هیومیک بدید با فاصله یک هفته کودبونسای بهش بدید امینو اسید و جلبک هم مه پاشی بشه بین هرکدوم 10 روز فاصله باشه ولی بین کودی که مه پاشی میشه و کودی که ابیاری میشه فاصله نیاز نیست