پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

نجما دل افکار

تعداد سوال: ۱

علت ریزش برگ ویژه

تعداد بازدید ۳۹۳

حدودا دو ماه پیش بن سای خریدم هر روز که نه ولی بعضی روزا ریزش برگ داره دو سه تا شاخه کوچک که تو عکس مشخص نیست تقریبا برگی ندارن میخواستم بدونم طبیعیه یا دچار بیماری شده؟واحد ما شمالی هست و آفتاب کم دارم گذاشتمش گوشه سالن ولی پنجره بزرگی بالای سرش هست که پرده زدم کنار که نور بهش بخوره و در ضمن بیشتر اوقات لامپ های هالوژن بالای سرش روشنه

۱۴۰۱-۰۱-۰۴ ۱۶:۵۱:۲۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر سال نو مبارک . لطفا عکس گیاه رو ارسال کنید متشکرم

۱۴۰۱-۰۱-۰۵ ۰۰:۴۳:۱۱

نجما دل افکار

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۱-۰۵ ۰۰:۴۷:۵۸

نجما دل افکار

سلام وقتتون بخیر عکس خدمتتون ارسال کردم منتظر پاسخ شما هستم

۱۴۰۱-۰۱-۰۵ ۲۱:۱۴:۲۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

ریزش برگها اگه به تعداد کم باشه میتونه بعلت نوسان دما یا کمبود نور و یا افراط و تفریط در آبیاری ایجاد شده باشه . بهتره گلدان را در کنار پنجره ی جنوبی قرار بدید مخصوصا در نیمه ی دوم سال ، که به گیاه نورِ کافی برسه ، آبیاری حتما زمانی که خاک نسبتا خشکه انجام بشه و در زمان ابیاری ، گیاه رو سیرآب کنید مخصوصا در فصول گرم . ابِ زیرگلدانی را همیشه خالی کنید ‌تا گیاه دچار قارچ نشه . اگر با رعایت موارد فوق ، شدت ریزش برگها بیشتر شد باید حتما گیاه رو از خاک دربیارید و وضعیت ریشه رو مورد بررسی قرار بدید . همواره تنه ی گیاه رو چک کنید تا پوک یا نرم نشه .

۱۴۰۱-۰۱-۰۵ ۲۳:۲۶:۰۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@