پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
رضوان تونی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۶۳
سلام خسته نباشید من برگ انجیریمو واسه عید خریدم با این ک ماهی یک بار بهش جلبک دریایی میدم و ب محض خوشک شدن خاک تا عمق ۵سانت اب بهش میدم و زهکش گلدونمم درست انجام دادم ولی برگ ک نمیده هیچ الانم شروع ب زد شدن کرده و روی برگهاشم داره شروع ب لکه زدن میکنه لطفا راهنمایی کنید منو خیلی نگران گلم هستم از اصفهان مزاحم میشم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید .ممنونم
کارشناس شماره ۱
برگ انجیری گیاهی رطوبت دوست است .ایا پیش آمده که روی برگها اب اسپری کرده باشید و بعد نور روی برگها بتابد ؟ یا پرده را کنار زده باشید ؟
رضوان تونی
بله اب پاشی کردم ولی نور مستقیم ب گیاه نخورده وسایه بوده
کارشناس شماره ۱
فعلا سعی کنید مه پاشی رو متوقف کنید و برای تامین رطوبت از روش جزیره استفاده کنید .آبیاری را در زمان خشکی خاک انجام داده و سعی کنید گیاه در معرض جریان هوای مستقیم قرار نداشته باشد.محیط نگهداری تهویه ی خوب و دمای یکنواخت داشته باشد با فراهم کردن شرایط مطلوب ببینید گیاه تغییری میکند یا خیر ؟ شما میتوانید تا برطرف شدن مشکل گیاه برگ انجیری از طریق همین تاپیک با ما در ارتباط باشید .اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم
رضوان تونی
سلام خسته نباشید ببخشید میگم روی برگای گلم داره دونه های میزنه جوردی ک انگار داره میسوزه و داره برگاش کلا همشون از کنار دارن زرد و قهوه ای میشه
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر یکبار با سم قارچ کش مانکوزب گیاه رو سمپاشی کنید . ببینید مشکلش کمتر یا متوقف میشه یا خیر ؟ سمپاشی رو در داخل منزل انجام ندید
رضوان تونی
ممنون تشکر حتما این کارو میکنم و بهتون اطلاع میدم بازم ممنون
کارشناس شماره ۱
سپاسگزارم