پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نازنین امینی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۹۶
سلام. گیاه من روزای اول سر حال بود. بعدش کود مخصوص بنسای بهش دادم برگ های جدید دراورد اما بعد از مدتی برگ ها خشک و زرد شدند. یک سری چیزای سفید هم رو برگ بود و من بادستمال پاکشون میکردم. خاکش رو 1 ماه پیش عوض کردم اما برگ هاش بیشتر زرد شد و الان به این روز افتاده. لطف میکنید راهنمایی کنید تا گیاهم رو نجات بدم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . گیاه از نظر نور ، در چه محیطی قرار داره ؟ و لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورته ؟
نازنین امینی
در فاصله دو متری پنجره جنوبی، آبیاری هم هفته ای کی بار به صورتیکه خاک رو خیس کنه کامل اخیرا هر 5 روز
کارشناس شماره ۱
آیا بین دو آبیاری رطوبت خاک رو با سیخ چوبی تست میکنید ؟ منظورم رطوبت در عمق گلدان هستش ؟
نازنین امینی
خیر چک نمیکنم
کارشناس شماره ۱
مدتی به این طریق آبیاری رو انجام بدید ، قبل از آبیاری ، سیخ چوبی در خاک قرار بدید ، حداقل تا نیمه ی گلدان ( عمق گلدان منظور هستش) چند ثانیه نگه دارید و بعد سیخ را خارج کنید اگر درات خاک و رطوبت به سیخ چوبی چسبیده بود از آبیاری خودداری کنید . سطح خاک رو هم کمی زیر و رو کنید تا خاک رطوبتش رو زودتر از دست بده . گلدان در کنار پنجره جنوبی با تهویه و نور خوب قرار داشته باشه .
نازنین امینی
لازمه کود بهش بدم؟ با روشی که گفتید بعد از چند وقت باید منتظر باشم که گیاه حالش بهتر بشه
کارشناس شماره ۱
به کود نیاز داره اما فعلا تا اوکی شدن وضعیتش بهش کود ندید چون ممکنه واکنش منفی نشون بده ، وقتی وضعیتش کمی بهتر شد و رشد برگها بصورت طبیعی آغاز شد میتونید کوددهی با کودهای آهن و سه بیست رو شروع کنید ، گاهی اوقات هم به کود فسفر بالا نیاز داره . کوددهی باید هر دو هفته یکبار در فصل رشد انجام بشه .