پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
مینا فرح زادی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۱۴۳
گیاه افوربیام دوهفتس ک برگ نمیده و برگاش خشک شده و لکه بزرگ قهوه ای چند جاش دیدم و بعضی جاها هم نقطه سفید دیدم. باید چیکار کنم😔
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا عکس گیاه رو ارسال کنید
مینا فرح زادی
کارشناس شماره ۱
اون قسمت که قهوه ای شده باید جدا بشه ، نحوه ی آبیاری به چه صورته ؟
مینا فرح زادی
هفته ای ۱بار. اسپری آب هم چندبار کردم. یعنی اون شاخه ک از پایین قهوه ای شده باید از ریشه درارمش؟ قسمتای دونه سفیدش چیه؟ دارویی داره ک خوب بشه؟ اخه روی اکثر شاخهاش لک شده
مینا فرح زادی
اگر قسمتای نوک گیاه ک لک شده ببرم خراب نمیشه؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید کامل .نمیدونم چیکار کنم البته نورش کم بود الان نزدیک پنجره گذاشتم. واینکه برگ باید بده یا ۱بار درسال برگ میدن
کارشناس شماره ۱
نیازی به اسپری کردن نداره ، اینکار میتونه باعث قارچی شدنش بشه . بله باید اون ساقه ی قهوه ای رو از ریشه دربیارید و قسمت آسیب دیده رو جدا کنید و بعد اجازه بدید قسمت سالم یک روز بمونه تا تهش پینه ببنده و بعد اونرو در خاک کاکتوس یا ماسه ی نرم بکارید تا دوباره ریشه دار بشه ، آبیاری رو برای این قلمه بسیار کم انجام بدید تا دچار پوسیدگی نشه ، اگر میتونید لکه های سفید ایجاد شده رو از روی گیاه بردارید و اگر با این کار گیاه خیلی زخمی میشه ، از اینکار صرف نظر کنید ، یکبار بهش قارچ کش بزنید ، قارچ کش رو در داخل منزل استفاده نکنید در هوای آزاد و در محیطی سایه سمپاشی رو انجام بدید . عدم برگدهی میتونه بعلت آبیاری نادرست و یا نور کم باشه ، البته در فصل استراحت برگدهی کمتر انجام میشه و ممکنه گیاه برگهاش رو از دست بده